Music Idol 3
4 posters
CrAzY FoRuM :: Free time :: Кино & ТВ
Страница 1 от 1
Music Idol 3
Е, гледате ли го? Имате ли вече фаворит? Ако имате, с какво ви впечетли? Какво мислите за този сезон (досега ) изцяло?
Аз лично го гледам... фаворит за сега сякаш нямам. Харесват ми един македонец и 13 годишното момиче от Разград... имена не помня Не знам защо, но ми се струва, че тоя сезон ще е най-скучен от всичките... По-точно от предишния, щото в първия не можех да понасям абсолютно никой!
Аз лично го гледам... фаворит за сега сякаш нямам. Харесват ми един македонец и 13 годишното момиче от Разград... имена не помня Не знам защо, но ми се струва, че тоя сезон ще е най-скучен от всичките... По-точно от предишния, щото в първия не можех да понасям абсолютно никой!
Re: Music Idol 3
мдаа.. 13 годишната мацка я познавам.. Симонка.. В една група бяхме в детската, тогава помня много я мразех- ся ми е безразлична. Иначе да- супер пее момичето. Освен нея Ели ме кефи.. Ии.. пича с пианото ме размазваше ама уви.. Шибано жури.. Ко да кажа.. С тая Мария до никъде няаа стигне тоя Мюзик Айдъл
Да бе, наистина... И мене ме кефеше тоя, мара отварачката само разваля предаването... А иначе тая Симона как е като характер?
Мене ми харесва оная Соня ли каква беше със странната фамилия
Videto- {CrAzY_FoReVer}
-
Брой мнения : 1625
Местожителство: : Казанлък май таун
Registration date : 05.11.2007
Ми Симона е пич. Голяма сладурана и наистина супер чувствителна.. Радвам се за нея че се реши да участва там, наистина заслужава да стигне до финал, изобщо не е лош човек. :) . Лошото е че в даскалото й има много мацки дет и тичат след гъза само щото е постигнала много ..
Еми много ясно че ще е така... Нали ги знаеш, всичките са такива.. не знам дали подмазвачи е точната дума, ама не че много я харесват и я обичат...
Аха Иначе да се надяваме, че тая вечер ще върнат Тодор Ако не го върнат утре ше пътувам за София.. който иска може да дойде с мене
Пътуваш ли вече? ;]
I wiLL aLwaYs LoVe You!!!- Полека, ще строшиш клавиатурата
-
Брой мнения : 2943
Местожителство: : BapHa
Registration date : 04.11.2007
Даже се върнах Тая гламавата отварачка как можа да върне оня Пламен с тоя да не казвам какъв глас, който дори и не може да пее... И е толкова грозен с няква крива брадясала уста... Ноу комънт! Пълен цирк!
Тц...
Videto- {CrAzY_FoReVer}
-
Брой мнения : 1625
Местожителство: : Казанлък май таун
Registration date : 05.11.2007
Така и трябва
Edit: Сега гледам, че съм писала, че мисля, че тоя сезон ще е най-скучния.. Е, така, ама не е само най-скучния, а и най-отвратителния
Edit: Сега гледам, че съм писала, че мисля, че тоя сезон ще е най-скучния.. Е, така, ама не е само най-скучния, а и най-отвратителния
Ония олигофрени си изкарваха рейта от личния живот на участниците, а не от самите им музикални възмоности, ако може тка да се каже.. за тва и тоя сезон е адски малоумен и само кастингите гледах.. и след тфа малко, ама бързо ми стана ясно,че за нищу няа да стаа тоя МА.. Рано или късно всяко реалити омръзва, а те праят по 20 сезона от дадено предаване и се чудят кфо да измислят и кфо да праят за да е интересно.. за тфа си получава тка.. пълен шит!
-
Абе специално за МИ и 100 сезона да направят може да е интересно Амекрикън Айдъл са 8 сезон и все още е супер интересно, щото там участниците само ПЕЯТ, няма Мариновци, нито Мустафа и някакви защитници на участниците, да пеят 3 дни подред и някакви такива глупости.. и вота е безплатен и не викат постоянно " главувайте за вашия фаворит, гласувайте", същото се отнася и за повечето от другите айдъли.. Тея Иван и Андрей го направиха т'ва предаване на...
Специално тоя сезон е пълен провал и дано ако догодина има да ги няма тея 2-мата опусуми там изобщо..
Специално тоя сезон е пълен провал и дано ако догодина има да ги няма тея 2-мата опусуми там изобщо..
Е те са продуценти уш.. не вярвам сами да се махнат и да сложат други водещи ;D
-
Те сами 100% няма да се махнат, ама ако рейтинга им е нисък мисля, че БТВ могат да ги махнат
Иначе аз ви препоръчвам да изгледате това...ако ви се занимава де Няма смисъл да се мъчите с тея наще xD
Иначе аз ви препоръчвам да изгледате това...ако ви се занимава де Няма смисъл да се мъчите с тея наще xD
CrAzY FoRuM :: Free time :: Кино & ТВ
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите