Music Idol?
4 posters
Страница 1 от 1
Music Idol?
Гледате ли предаването?Харесвате ли го?Кои са ви фаворитите?Защо?Какво мислите за журито?
Хм...аз да, гледам го и ми харесва поне за сега.Фаворит ми е Денислав, но и Иван ми харесва ама малко се изложи тая вечер...не малко, а много.Денислав ми харесва, защото подпира все добри песни и ги изпява добре, плюс това има и добра визия.А журито...тая Есил Дюран ме дразни малко, Фънки понякога, но сега се държи добре.Иначе много яко режеше идиотите от началните кастинги :)
Хм...аз да, гледам го и ми харесва поне за сега.Фаворит ми е Денислав, но и Иван ми харесва ама малко се изложи тая вечер...не малко, а много.Денислав ми харесва, защото подпира все добри песни и ги изпява добре, плюс това има и добра визия.А журито...тая Есил Дюран ме дразни малко, Фънки понякога, но сега се държи добре.Иначе много яко режеше идиотите от началните кастинги :)
Re: Music Idol?
Иван вече ме дразни!Определението ми за него е : прост, тъп идиотясъл селянин Кат' вземе да вика "Айтоссс, Айтооссс 30 000" направо ми идва да счупя ТВ-то..
Вече съм за Денислав и Тома ;)
Вече съм за Денислав и Тома ;)
ОМФГ.. няма място за сравнение между тия всичките... ТОМА Е НАЙ- ДОБРИЯ! Дано пък да спечели, че да видят сички дет не слушат метъл... Гледам го тфа само заради Тома!
Йеее Денислав е финалист!!!ЧЕСТИТООООО!И на Томата съшо честитооо!За съжаление оня палячо Иван и той е там...Ама все пак... Денислав и Тома рълз!
Стоян мина ли? :roll:
I wiLL aLwaYs LoVe You!!!- Полека, ще строшиш клавиатурата
-
Брой мнения : 2943
Местожителство: : BapHa
Registration date : 04.11.2007
СупъЪр :P:
-
Деница и Нора ме кефят а Иван за ся ме кефи ама снощи прекали а за да го гледам начи ме кефи
Videto- {CrAzY_FoReVer}
-
Брой мнения : 1625
Местожителство: : Казанлък май таун
Registration date : 05.11.2007
Снощи ми харесаха почти всички.Най-много обаче Деница и Денислав (който обича пълнени чушки ) ...Тъй де, Денитата Иван сЪ изложи, ама много яко ядоса Фънки Томата също ми хареса...Ся да видя кой не ми е харесал ... Оня Ивайло ли къв е там, и Стоян не ми харесаха, и оная 1-вата с бухналата коса Тя по-скоро беше смешна Надявам се, към края да останат Деница, Денислав, Мария и Пламена...пък кой ще спечели..все още е рано да се каже, даже прекалено рано.
Мен таЯ Мария страшнуУ мноУ мЪ дразнии.. И Ивайло и баси женчото шибан.. Как са разрева оня пЪът.. От тогава ни гО траЯ негуУ и тая кухата Шанел и тЯ мноУу дразниИ.. Баси те от Варна са ибрали басо тЪпаците.. СтрашнУ мноУ сЪ фенЯ нЪ Иван.. Айм джъст а жиголоуу.. Оная бухналата и тЯ мЪ нерфи.. Ъъ.. ДенитЪтЪ сЪ яки.. Ми тФа е зЪ ся..
-
Мен ме изкефи Иван снощи и ДЕница пя ВЪРХОВНО
Videto- {CrAzY_FoReVer}
-
Брой мнения : 1625
Местожителство: : Казанлък май таун
Registration date : 05.11.2007