ТемЪтЪ нЪ БОГА! (т.е. БОГСКАТА тема :pPp~-~)
2 posters
Страница 2 от 11
Страница 2 от 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Re: ТемЪтЪ нЪ БОГА! (т.е. БОГСКАТА тема :pPp~-~)
M.. ябълката свърши, а тва значи край на мисленету..
Само карам хората да страдат.. Аз не искам някой да страда заради мен.. А го правя- карам ги да страдат..
Ся на Светльо кой знай кво му е гадно.. А аз.. аз.. аз.. вместо да мисля за тва.. не че не мисля де ама.. Мисля си за МаХ.. ;(
Ей тва е да си кучка.. А аз не искам да съм кучка.. Искам си стария живот бе мамка му..
Искам да върна времето до 6 август, 2007-ма.. за да не допускам същите грешки... Да поправя всичко.. Да си дам втори шанс с маХ.. но не.. аз не го направих.. .. ;(
Повече не искам да се сближавам с момче.. не искам.. наранявам всеки.. ;( ..
Хора сори че ви пиша неща дет хич не ви интерват, ама няма къде другаде да си излея душата.. пък и тва си е богската тема..
И въпреки всичко, не разбирам защо наранявам всяко момче, което ме обича (и не е маХ..).. Защо още го обичам тоя?!.. Защо не успявам да го забравя.. Защо не мога..?!..
Ох хора.. имам нужда от психиатър.. Бог съм и не знам как да оправя своите проблеми па камо ли тия на света..
Хора искам да си остана стара мома! Така няма да наранявам никой- единствено себе си!.. А аз го заслужавам.. Заслужавам да страдам.. Заслужавам само болка и нищо друго.. Не заслужавам капка любов.. А я получавам.. Накарах Светльо да ме обикне и го оставих..
Не мога да се позная.. Станала съм адска кучка.. Просто.. Тва не съм аз...
Оф спирам да говоря на тая тема че.. Вече не знам.. Мога да развия не знам колко теми и пак няма да стигна до правилно решение.. А най- добре да пукна..
И въпреки всичко.. въпреки думите, хората, действията.. Въпреки всичко аз още обичам маХ.. ;(
But I don`t care what they say, I`m inlove with you..
They try to pull me away, but they don`t see the true..
But I don`t care what they say, I`m inlove with you..
They try to pull me away, but they don`t see the true..
Тей.. ся бога иска малко да са посмее.. Май няма на кво де, ама все пак..
Между всичко Богът е сърдит на смъртна на име Ралица.. Под име.. (нз как са пише у форума.. забрайх.. ) Тя излезе от скайп без да каже чао на своя бог!
Измислих ново правило: Нямате право да обичате никой друг освен мен! Яко а?!
Това е благотворителна акция.. По този начин един самотен бог ще се чувства по обичан и всички ще живеят дълго и щастливо. Естветвено ще има награди. Който ме обича най- много ще му удължа живота с колкото е заслужил и така до последния който ме обича :D
А.. и да кажа.. че... Хората които са ми симпатични ще печелят повечко ..
Сега като се замисля, трябвало е с скайп да се пиша нещо свързано с бог.. Жалко е че толкова късно откривам призванието си..
По добре късно от колкото никога... Не съм съгласна с тва! Кат съм се родила, лекаря или лекарката, а може и да е било с неопределн пол е казал/а "Ето това е БОГ!"..
Знаете ли че, ескимосите поглъщат голяма част от рибата по земята? нечестни са.. Ами ние?!... Пф.. Ще ги накажа.. ще сложа електрически капан за бубулечки в Ледовития океан и да видим кой ша яде риба :(devil):
Това е велика мисъл.. Който не е съгласен да си изложи аргументите в някоя друга тема! Предупреждавам: Няма да обърна внимание ..
Страница 2 от 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Страница 2 от 11
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите