ТемЪтЪ нЪ БОГА! (т.е. БОГСКАТА тема :pPp~-~)
2 posters
Страница 1 от 11
Страница 1 от 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
ТемЪтЪ нЪ БОГА! (т.е. БОГСКАТА тема :pPp~-~)
Кратък обзор на събитията...
Тей.. Вчера казах че ще напиша правила за да не стават грешки тука в мойта тема...
И айде ся БОЖИТЕ заповеди:
1. Никой няма право да пише тука ОСВЕН мен. Все пак е богска тема и.. Само Богове могат да пишат.. А все още никой не е заслужил тая титла.. Ако някой я заслужи ще го уведомя и естествено той ще може да пише тук.
2. Тук останалите форумци могат само и единствено да четат! Ако някой са осмели да пише.. Ще говоря с Мими (админа) и съответно ще правя мили очички докато мнението или мненията не бъдат изтрити :D
3. Задължително е да ми се подчинявате.. Тук Богската дума е всичко! ... (Мими не ме бий.. знам че преувеличавам.. :D Остави ме да са кефя... )...
4. .... Май е това... Казах ви най- важното.. Ако се сетя нещо ще добавям..
Благодаря на Администраторката че позволи на един превзет идиот да се мисли за бог и да си направи тема в която да се чувства Бог. Благодаря.. Моля аплодисменти!.. Аве.. Аз на кой приказвам уе! Не казах да освирквате.. Нищо не съм ви напрайла... Аа.. завиждате за темата... Ми завиждайте! :PpP~-~ :D
[02:35:30] א µë†ạĹ ώăŘŘиọŘ א`LOF РалЪ.. каза: мойта тема
[02:35:34] א µë†ạĹ ώăŘŘиọŘ א`LOF РалЪ.. каза: никой няма да ме накара да я напусна
[02:35:38] א µë†ạĹ ώăŘŘиọŘ א`LOF РалЪ.. каза: ако я заключат
[02:35:40] א µë†ạĹ ώăŘŘиọŘ א`LOF РалЪ.. каза: нова си прая
[02:35:41] א µë†ạĹ ώăŘŘиọŘ א`LOF РалЪ.. каза: докат
[02:35:43] א µë†ạĹ ώăŘŘиọŘ א`LOF РалЪ.. каза: не ма баннат
[02:35:46] א µë†ạĹ ώăŘŘиọŘ א`LOF РалЪ.. каза: няма да са откажа
Тей.. Вчера казах че ще напиша правила за да не стават грешки тука в мойта тема...
И айде ся БОЖИТЕ заповеди:
1. Никой няма право да пише тука ОСВЕН мен. Все пак е богска тема и.. Само Богове могат да пишат.. А все още никой не е заслужил тая титла.. Ако някой я заслужи ще го уведомя и естествено той ще може да пише тук.
2. Тук останалите форумци могат само и единствено да четат! Ако някой са осмели да пише.. Ще говоря с Мими (админа) и съответно ще правя мили очички докато мнението или мненията не бъдат изтрити :D
3. Задължително е да ми се подчинявате.. Тук Богската дума е всичко! ... (Мими не ме бий.. знам че преувеличавам.. :D Остави ме да са кефя... )...
4. .... Май е това... Казах ви най- важното.. Ако се сетя нещо ще добавям..
Благодаря на Администраторката че позволи на един превзет идиот да се мисли за бог и да си направи тема в която да се чувства Бог. Благодаря.. Моля аплодисменти!.. Аве.. Аз на кой приказвам уе! Не казах да освирквате.. Нищо не съм ви напрайла... Аа.. завиждате за темата... Ми завиждайте! :PpP~-~ :D
Последната промяна е направена от RaLi.. Love You на Чет 25 Сеп - 20:22; мнението е било променяно общо 2 пъти
Re: ТемЪтЪ нЪ БОГА! (т.е. БОГСКАТА тема :pPp~-~)
Хайдее... Бога започна да празнува своята победа.. То ебати победата ама айде карай.. Та.. с 4 страници битка, аз убедих или тей де.. принудих или там накарах Мимито да ме остави да Боготствам :D... Абре.. Оххх... Спокойна съм..
Тука.. нещо намирисва баце.. Не на кфот си мислите ми на изгорело.. Аве Мимс пак ли прайш опити да готвиш Уе?! Ах.. Бога май скоро ше е на смъртния си креват.. После и ше умре.. Бахти.. За.. трети или четвърти ден съм Бог и вече искат да са оттърват.. Ебахти слугите аз.. ;(
И тей.. няколко минути по- късно се чувствам добре.. Моля отбележете го за протокола!
Моля .. За закуска ... Ъ.. Искам.. искам.. искам.. Оф аве мама му.. пречиш ми на мисленет уе кухар! Изключи шибания вентилатор!
Мамка му! Аз са чудя от де ми става студено на кракът, пък то вратата е отворена! ЗАТВОРИ Я УЕ!
Ауе майка ти да еба кво стърчиш уе!? Още ли не си коленичил уе?! Ауе майка ти проста уе!!! АЗ СЪМ ФАРАОН ШСИ ПРАЯ КОТ СИ ИСКАМ! НА КОЛЕНЕЕЕЕЕЕ!
ХАХъахУАЪхауЪАХуаъХАУЪъх.. Ти кой заплашваш уе?! Тъп смъртен... Както си са ухилил да не станеш на препечена филийка а?!... Кво?.. Не та чух.. Искаш да си едър, да имаш защита и никой да не смее да ти се опълчи?!!.. Окей брат.. Нямаш проблеми.. ей са ща напрая СЛОН HAYhaYAHuyayHAUyaHYAh
Ей ти.. За комик ли ма имаш уе?! Ти кой занимаваш уе?! Е край прекали! Прая та на общински кенеф.. заслужи си го..
Уф.. Бога си мисли за някоя друга пластична операцийка.. Всъщност само няколко дреебни промени: липосукция на лицето, краката, корема, гърба. След тва може би инпланти на гърдите за да мязам малко и на жена.. Трябва да компенсирам липсата.. Ъм.. Искам да съм негър, така че смяна на кожата.. Което включва- лицето, ръцете, краката, корема, гърба и някои места където не е огрявало слънчице.. Ъ.. Ъм.. може би ще си обръсна косата щот' е бяла и ще си сложа нова- черна баце.. Кат.. кат.. кат въглен.... Еми каах ви аз че са малко операцийки :)
БОГА е разочарован от себе си.. Заряза жена си.. Остана сам.. И не знай ко да прай.. Зле му е.. Няма кой да му подигне настроениету.. Жена му си напрай ноф скайп и го намери оттам.. ся са прай на друг.. мисли ме за тъп..
Да си дойдем на думата.. Стигнахме до там че е хубаво да си ТЪП..
Сега да си развия малко разсъжденията за да ви докажа че е по хубаво да си ТЪП.. Ми кво пък.. Що да не си ТЪП?! Да не би да е по добре кат си ОСТЪР?!.. Ми не.. Като си ТЪП, ако са удариш не та боли.. Губиш малко памет ма тва си е предимство.. Кво като няма да помниш онес дет.. Ох.. За кои говорех.. Аве там едни дет живееш с тях от.. Ми забравих от кога сори.. И тей де.. Що да си Остър?! Кат са фрасниш боли..
Знаете ли защо ме провъзгласиха за БОГ?! Щот' съм кучка.. А и съм една луда с власт.. Така поне ме слушат.. Да си луд без власт е скучно.. Просто няма кво да се прави.. А да си Бог и Кучка е напраУ върховно.. Интересно е.. Уж си Бог пък прайш мръсно на другите..
хЪх.. шЪ извинявате ама тва не трябваше да го споделям.. *лъснаха ми зъбките*.. Чакай.. аз нямам зъби.. *почесва се..*.. Ама .. ама .. аз имам ли нещо? *почесва нищото*.. Какво?! Дочух че съм само призрак.. Не не.. не мога да се примиря.. Отивам да се поокъпя, че след днешното Сафари из слънцето съм хванал малко тен..
Страница 1 от 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Страница 1 от 11
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите