Дали ще може...
4 posters
Страница 1 от 1
Дали ще може...
Тъй като Коледните и Новогодишните празници наближават, не мислите ли, че трябва да направим форума да изглежда по- весел и ддЗ... Някак си да излъчва настроение... Всички заедно можем да направим много неща... Примерно .. Аз ще се опитам върху бутоните да направя някви снежинки или ддЗ... Ще го измисля... След тва ще ги пратя на Мимито, а тя ще ги смени. Пък ако има някъде за форума някво такова коледно скинче... Абе да си направим форума Коледен... Навити? :roll:
Re: Дали ще може...
Уф... Малко флууд ама... Току що се сетих и за още нещо... Тей като само няколко човека пишат... Абе тва няма значение... Начи... Мимито предложи да има форумник на годината.. Тва е много добра идея, ама аз измислих още нещо. Примерно да се направи анкета "Най- забавен форумник-2007", "Най- големия флуудър-2007" и някви такива... Ще стане готинко.. :)
Става!!!Съгласна съм и за коледното настроение, и за форумника.Анкетите ще бъдат пуснати мааалко по-късно щото ся нета ми е много бавен, а ако не ги пусна до довечера да знаете, че съм нямала въобще.
Ами Миме... Скина дали ще може да се смени с някЪф Коледен? :?... Ще бъде много яко... Аз ей ся ще потърся някви снежинки и ще поработя върху бутончитЪтЪ... Ъм ти ако искаш търси четки и виж нещо за скина... Дали ще се смени... :)
АйдИ.. пак съм аз.. Начи Фчера РалитУ кЪт каза Коледен профил ми хрумна нещУ.. Начи слагаме си нали Коледни профили сички и може примерну дЪ нЪпрайм анкетЪ най хубаФ Коледен профил и тей на всеки празник... После примернуу.. Дена на Флюбените или Трифон зарезан.. Аве ддз.. Кажете дали сте съгласни :D
И аз сЪм навитЪ..
I wiLL aLwaYs LoVe You!!!- Полека, ще строшиш клавиатурата
-
Брой мнения : 2943
Местожителство: : BapHa
Registration date : 04.11.2007
И аз също
Videto- {CrAzY_FoReVer}
-
Брой мнения : 1625
Местожителство: : Казанлък май таун
Registration date : 05.11.2007
Аз предлагам ся докат сме повечко хорца да са постараем и да посрещнем Нова Година с повече от 3000 мнения :P
Навитак сЪм! :P:
I wiLL aLwaYs LoVe You!!!- Полека, ще строшиш клавиатурата
-
Брой мнения : 2943
Местожителство: : BapHa
Registration date : 04.11.2007
И аз така...Ся сестрата е за малко да бабата и аз за тва пиша, ама май са прибра и ше ме изпъди..
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите