This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Westlife
+6
~l1fe_sucks~
Gosho
RaLi.. Love You
I wiLL aLwaYs LoVe You!!!
djindja
Maria
10 posters
CrAzY FoRuM :: Free time :: Music
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Westlife
ХоръЪъЪ някой да има предположения, защо само Кевин го няма в клипа на Us Against The World, който пуснах малко по-назад...Започвам да се съмнявам, че това е лъжа...На Киън приятелката я има, на Шейн и Ники съпругите и децата ги има, а на Марк никой няма...
Така...Както казах сега ще ви разкажа как са станали Уестайф.НакраткУ естественнУ :)
Шейн, Марк и Киън са от малък град.Мисля, че беше Sligo, Ирландия.Там си имали няк'ва местна банда в която били 6 момчета.Майката на Шейн изпраща запис на някакъв си от екипа на Бойзоун.Всъщност тоя е създателя на Мюзик Айдъл ама тва са подробности.Тоя ги харесва и иска да отидат в Дъблин за нещо си.Но не заминават 6-тимата членове на тая група, а само Шейн, Марк и Киън, причините онея да не заминат не ги знам.Там той разбира, че трябва да им се даде шанс, но понеже са 3-ма тоя обявява прослушване и така избират Брайън идиота, който напусна и през миналата седмица е казъл, че иска да се връща и да продължи турнето заедно с тях ама те са му отказали.Киън най-яко го реже щото му е бил най-добър приятел, а го е предал и така...И избрали там Брайън и Ники и станали Уестлайф...
По-късно ще си продължа писанията, а темата ще бъде "Какво стана за тея 10год."
Шейн, Марк и Киън са от малък град.Мисля, че беше Sligo, Ирландия.Там си имали няк'ва местна банда в която били 6 момчета.Майката на Шейн изпраща запис на някакъв си от екипа на Бойзоун.Всъщност тоя е създателя на Мюзик Айдъл ама тва са подробности.Тоя ги харесва и иска да отидат в Дъблин за нещо си.Но не заминават 6-тимата членове на тая група, а само Шейн, Марк и Киън, причините онея да не заминат не ги знам.Там той разбира, че трябва да им се даде шанс, но понеже са 3-ма тоя обявява прослушване и така избират Брайън идиота, който напусна и през миналата седмица е казъл, че иска да се връща и да продължи турнето заедно с тях ама те са му отказали.Киън най-яко го реже щото му е бил най-добър приятел, а го е предал и така...И избрали там Брайън и Ники и станали Уестлайф...
По-късно ще си продължа писанията, а темата ще бъде "Какво стана за тея 10год."
:lol!:
Videto- {CrAzY_FoReVer}
-
Брой мнения : 1625
Местожителство: : Казанлък май таун
Registration date : 05.11.2007
Кефи мЪ и за туй
Videto- {CrAzY_FoReVer}
-
"и така избират Брайън идиота" Тва е най-смешното
Videto- {CrAzY_FoReVer}
-
Ся малко интересни факти
- Марк има фобия от птици
- Киън обича да готви
- Любимият филм на Ники е Top Gun
- Когато Шейн е притеснен или нервен си гризе ноктите
Тва за Шейн ме разби
Videto- {CrAzY_FoReVer}
-
Най-великата група на света - е поне за мен са такива.
westlife77- Брой мнения : 7
Registration date : 23.07.2008
Миличка дано онова не е такова каквото е защото ще стане една грозна история, а тя ще стане ако и Темида се намеси.
westlife77- Брой мнения : 7
Registration date : 23.07.2008
Obojavam gi lubimata mi grupa.Lumimetsa mi e nicky ima dobro chustvo za humor ,mnogo e gotin ,hubav ima mnogo gotin glas prekrasna usmivka ,mnogo e sladi4uk.A ot pesnite im sa mi lubimi vsi4ki
Обожавам ги, любимата ми група. Любимеца ми е Ники, има добро чувство за хумор, много е готин, хубав, има много готин глас, прекрасна усмивка, много е сладичък. А от песните им са ми любими всички.
moderated by: Rali.. Love you
Обожавам ги, любимата ми група. Любимеца ми е Ники, има добро чувство за хумор, много е готин, хубав, има много готин глас, прекрасна усмивка, много е сладичък. А от песните им са ми любими всички.
moderated by: Rali.. Love you
nani-
Брой мнения : 1
Registration date : 21.03.2009
Страница 2 от 2 • 1, 2
CrAzY FoRuM :: Free time :: Music
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите