БиЗ тебИ нИ моЪ...
5 posters
CrAzY FoRuM :: ДрУгИ :: Лафче
Страница 1 от 1
БиЗ тебИ нИ моЪ...
Ари ся... КазФайти тукЪ биЗ кФо нИ моитИ дЪ жеФейти! Нях.. тЪ дЪ ни е Идин Фъпрос.. бИз кУи сайтУФе нИ моити? Или пЪ нЪроТ... Де дЪ знам... ПрикаайтИ! :star:
Re: БиЗ тебИ нИ моЪ...
'Начее, бИс тИлЯфонъЪ нИ сТафЪъ, бИс дъЪ чатЯ с ВикитУ и МимитУ и ощИ някУй хоръЪ, бИс дЪ излязъЪ ФънкъЪ, бИс дъЪ седнЪ нЪ компЪЪъ цЯл деН, бИс ТВ, бИс.. :roll: Бис ко оЩи? ОооуУ, дЪЪъ.. Бис хранЪъ :lol: бИс сладкуУ, бИс неЕееЕЕетТТт :lol: бИс КреЙзИ ФоРумъЪ, кЪдетУ и дЪ е :geek: бИс нАЩииИи :afro: бИс съЪн, бИс... Бис оЩи многУ рабУти :king: :lol!:
I wiLL aLwaYs LoVe You!!!- Полека, ще строшиш клавиатурата
-
Брой мнения : 2943
Местожителство: : BapHa
Registration date : 04.11.2007
БраУ мЪ ралУ... Аз нЪ ФторУ мястУ... аУ зЪсегнЪх сЪ... :lol: Ъм... бИз ралЪ ни моЪ... ДажИ дЪ нямЪм нет имЪм тел и шЪ я търсЙЪ.. Ъмм.. бИс сърцетУ нЪ ФрЪтЪ ми нИ моЪ... тО е симФУл нЪ фредСдФУтУ ми с РалЪ.. Тя имЪ същУтУ, мЪ нИ си гУ зимЪ... хЪх.. Ъм.. бИз телЪ нИ моЪ.. Фсе тряЪ дЪ ми е Ф джобЪ.. бИз МП4-кЪтЪ.. биС френдЗзЗ... Ни моЪм.. :lol: ИиИ... Ни сЪ сещЪм другУ.. :affraid:
Интересно тука не съм писала.
Ами не мога без Крейзи Форума, Нет, Тела, Мечо, Ники - котака, Уестлайф, Наще, и май без скайп, за сега друго не се сещам.
Ами не мога без Крейзи Форума, Нет, Тела, Мечо, Ники - котака, Уестлайф, Наще, и май без скайп, за сега друго не се сещам.
Без Китарата , Рока - Музиката и родните да съм умрял до сега !!!!
Rest in Peace
Rest in Peace
DyingFetuS- Зарибен
-
Брой мнения : 70
Местожителство: : Varna
Registration date : 22.12.2007
нИ могъ без скайпчИтУ НетЪ и КомпЪ и др нИща
Katq_Love_Mitko- Зарибен
-
Брой мнения : 64
Registration date : 14.01.2008
Начии.. напоследък голяма страст са ми барабаните.. като не съм на уроци си дрънкам вкъщи върху тенджерите или върху печката (готварската)..
CrAzY FoRuM :: ДрУгИ :: Лафче
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите