УгромнЪ спам темЪ...
+4
djindja
Maria
I wiLL aLwaYs LoVe You!!!
RaLi.. Love You
8 posters
Страница 12 от 40
Страница 12 от 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: УгромнЪ спам темЪ...
Мали, малиии... Атанас кФи ги рЪъсиИи... ..xhyuaHXHUAXHUYAhuxhyuaXXHYUAHUx..
НескЪъ викЪъ: Ари ма, от 7 год. сме заедно.. Няя ли да ми пуснеш?
МноУ е зле мУмчетУ. ИбасИи кУхаръЪ
НескЪъ викЪъ: Ари ма, от 7 год. сме заедно.. Няя ли да ми пуснеш?
МноУ е зле мУмчетУ. ИбасИи кУхаръЪ
I wiLL aLwaYs LoVe You!!!- Полека, ще строшиш клавиатурата
-
Брой мнения : 2943
Местожителство: : BapHa
Registration date : 04.11.2007
hUAUYhaUAYhauyHAUyah следващия път кат ти го каже ше си има работа с мен! С жена ми никой няаа са ебава!
тЪ аз сеА сЪ врЪщЪм Ут КупончИ... Ит УъЗ дЪ бест... ЖалкУ чИ гИ нямЪ снимкитИ... ;( кЪт гИ пУлУчЪ акУ сЪ ЪресЪм нЪ някУя шЪ постнЪ... Мали нЪ еднатЪ снимкЪ ЛинитУ мязЪ нЪ рибЪ.. ТцТц... Зъ снимкитИ мИ фащЪхЪ задникЪ xD... УжС...
тЪ аз сеА сЪ врЪщЪм Ут КупончИ... Ит УъЗ дЪ бест... ЖалкУ чИ гИ нямЪ снимкитИ... ;( кЪт гИ пУлУчЪ акУ сЪ ЪресЪм нЪ някУя шЪ постнЪ... Мали нЪ еднатЪ снимкЪ ЛинитУ мязЪ нЪ рибЪ.. ТцТц... Зъ снимкитИ мИ фащЪхЪ задникЪ xD... УжС...
..ХаХаХАх.. НескЪъ ЖивУу сЪ праЙ нЪ бавнУ развивЪщ и някЪф са мъчеше да напрюе сдъфканата и изплюта от него бисквитЪ и прегазена от някой друг. И нали там не уцели макар, че 15 пъти най-малкУ плю, после и Даниел са изплю и то мноУ здраво. Живо го размаза и някЪф викЪъ: Мама, ми каза да не се храча, или ши мЪ нЪбий и почна да са удря..
-
АуИ, УилитЪъ нашия клас е наЙ-зле.. Даже г-жите ни ка'ЪхЪ, че сЪ проявявЪми кЪт' наЙ-тЪпия клас /пУ Успех де/ и Ут нас наЙ сЪ УплакФът, пЪ ниЙ нишУ нИ праЙм
-
А, дъЪ.. 'НескЪ в Българския при оная забилата госпожа /не че я знаете коя е /, некФу седим си аз и Алекс, и НаскУ и ДанитУ сядЪт на чина пред нас, и почнаха да разказфЪт ко порнУ били гледали и некФи такис Че после и ЖивкуУ доди, и той ощИ по перверзно взе да разпра'я АуИ, УЖС!!!
-
Хаха аз пък вчера съборих Джина от стола щото нещо цвъкаше, а г-дина даже и не разбра
ХаХа, да амЪ е гаднУ дЪ сЪ гадни с тебе.. Мене НикитУ мноУ здравУ мЪ прецака, амЪ шИ мУ прУстя
-
..ХаХа.. Ем, начи, той викЪ ся ше искЪм дЪ мИ изпитат по Физика и аз викам оо да'ай Ники самo тей и той каза абе кат' са замисля в живота тряя си гаден.. Ай ше остая тебе да изпитат и аз викам ай де и той каа ай хуу ше та прецакам и са хилихме там. После оная ма изпита, и бях за 4, ама тя ми писа 5
-
Кажете някой дру'Ъ изцепка дет' е станала 'нескЪ при вас
-
питЪй ко не е стаЪлУ... толкоС е мноУ чИ мЪ мързи дЪ прикаЪм... :D Знам само че искЪм снимкитИ Ут партитУ
Вчера Алекс мноУ сЪ изцепи каТ' ка'Ъ: Гледаш, кот виждаш!!!
-
Хаха ей ся, ама да знайте че 3-тата част ще я пусна малко по късно щото не е готова :)
На нета ми нещо му стаа и за тва пускам изненадата част на част и то баааааааавно щото мн гадно прекъсва, 3тата част изисква малко повече време и тряя довърша ама ми тряя и нета за тая цел и за тва ше я пуска по късно
Хора някой постоянно гласува негативно за форума... Като гледам (аз понеже всеки ден гласувам), все се смъква оценката... Онзи ден тъкмо я направихме 4 и нещо, и на другия ден цъкам и гледам 1.06?! Нещо става и не мога да си го обесня. Винаги гласувам с 5-ца, а колкото повече гласувам, толкова повече се смъква оценката... Не си го обеснявам...
Малиии, на лагера беше просто ХИПЕР ЯКУУ!!! Ибаси купоня дет' беше.. Ся не ми са разказва. За по'ече инФо Ф скаЙпЪ съм..
-
Страница 12 от 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Страница 12 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите