Човекът над мен...
5 posters
CrAzY FoRuM :: ДрУгИ :: Форумни Игри
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Човекът над мен...
ах ма моля ви се кво приказвате...
ами човекът над е момиче и маи обича да обича некого...(бахти израза разбираш ли!!!)
ами човекът над е момиче и маи обича да обича некого...(бахти израза разбираш ли!!!)
авемаико....АГРХГХХГХГ...ААААААААААААААА.бхждужсджсйус.....аааааааааа
...кдихуисбгхъсбжгхъсуж....майко какгрозно нарисувани маико.....ааа..гхгхгхгхрхгхгхргхгххррхрх....гррррррррррр....ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ.....аааааааааааааааааааааааа
...ниаааа....кат са грозно нарисувай ги ти бе...маико ако не бешетва форум тука щеха да фарчат псувни напрау незнам.....маико какгрозно нарисувани маикооо....ааа....макамиамимакнасйкнайкк..... хйуахуисдуисгбигс...бхсуигбакгбалооа,....оооооооооооо....
...горката клавиатура ти си виновна...сдйкхйубсхбжс...макамуууууууууууууууууууууууууууууууууу.....много ме дразнииишшшшш......и не ми дремедали ше ме баннеш...грозно нарисуванимаикоооу...хсъубхйгррррр.ррр..рррр.ррр..
жалко за форума...форума е хуаф ама админа не ее изодбщо...ААААААААААа
...кдихуисбгхъсбжгхъсуж....майко какгрозно нарисувани маико.....ааа..гхгхгхгхрхгхгхргхгххррхрх....гррррррррррр....ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ.....аааааааааааааааааааааааа
...ниаааа....кат са грозно нарисувай ги ти бе...маико ако не бешетва форум тука щеха да фарчат псувни напрау незнам.....маико какгрозно нарисувани маикооо....ааа....макамиамимакнасйкнайкк..... хйуахуисдуисгбигс...бхсуигбакгбалооа,....оооооооооооо....
...горката клавиатура ти си виновна...сдйкхйубсхбжс...макамуууууууууууууууууууууууууууууууууу.....много ме дразнииишшшшш......и не ми дремедали ше ме баннеш...грозно нарисуванимаикоооу...хсъубхйгррррр.ррр..рррр.ррр..
жалко за форума...форума е хуаф ама админа не ее изодбщо...ААААААААААа
Ами човекът над мен ми е братовчед
ПС:Кви са тея думи бе човек кво се правиш тука,аз в цялото мнение не разбрах нищо освен тва "горката клавиатура" иии ако има нещо лично към Мимса директно й го кажи не "админа"...
ПС:Кви са тея думи бе човек кво се правиш тука,аз в цялото мнение не разбрах нищо освен тва "горката клавиатура" иии ако има нещо лично към Мимса директно й го кажи не "админа"...
Videto- {CrAzY_FoReVer}
-
Брой мнения : 1625
Местожителство: : Казанлък май таун
Registration date : 05.11.2007
А красиво ли са нарисувани? Аз рисувам много по-добре от човекът който е рисувал тея глупости xD И какво като те дразня? Трябва ли да ми пука?
Човекът над мен е супер...
Човекът над мен е супер...
Човекът над мен е адски пич, и страшно се надявам някога да се видим.
Относно пича, дето все ги ръси наляво и надясно.. Форума е супер, благодарение на нашият админ.. ако не е била тя, нямаше да съществува нещо като Крейзи Форум.. в крайна сметка, на който не му понася, да се изнася.. не че нещо, ама престани да се дракаш с всички. Това е форум за забавление, не за ядове и разправии. ;)
Относно пича, дето все ги ръси наляво и надясно.. Форума е супер, благодарение на нашият админ.. ако не е била тя, нямаше да съществува нещо като Крейзи Форум.. в крайна сметка, на който не му понася, да се изнася.. не че нещо, ама престани да се дракаш с всички. Това е форум за забавление, не за ядове и разправии. ;)
човекът над е мен е най-...добре де едно от най-яките момичета на свИтЪЪъЪъ...тааа защо казах една от най...ами щото най-якото момиче е мойта лУбоФфф,моито момиче...не се обиждай
xhAHuyxhuyahxuyaHUxhuya майко тос Denito_CF ш мъ убии с тес изцепици чесно rofl
Човекът над мен е някф ткф супер весел.. почти винаги поне е такава :)
Човекът над мен е някф ткф супер весел.. почти винаги поне е такава :)
I wiLL aLwaYs LoVe You!!!- Полека, ще строшиш клавиатурата
-
Брой мнения : 2943
Местожителство: : BapHa
Registration date : 04.11.2007
ми то и аз съм почти винаги весел аз немоа си запазя намуцената муцуна...на нещо се ше се раззсмея
Страница 2 от 2 • 1, 2
CrAzY FoRuM :: ДрУгИ :: Форумни Игри
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите