This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Поправка
5 posters
CrAzY FoRuM :: ДрУгИ :: Форумни Игри
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Re: Поправка
Ш сменя ава че нешу не ме радва, и ш сложа подпис.. ;]
I wiLL aLwaYs LoVe You!!!- Полека, ще строшиш клавиатурата
-
Брой мнения : 2943
Местожителство: : BapHa
Registration date : 04.11.2007
Според мен е добре аватара и подписа си подхождат
Videto- {CrAzY_FoReVer}
-
Брой мнения : 1625
Местожителство: : Казанлък май таун
Registration date : 05.11.2007
Ще махна ей тва "Doom" че нещо не мога да проумея как се връзва с останалата част от подписа и аватара
Оо.. аз пък перфе проумявам.. там да си седи.. Мноу добре се връзва даже.. А иначе в на Мимса нещата бих махнала подписа шот песните не ме кефят
-
Аааа..знаеш ли че и аз проумях току-що Само дето не съм сигурна...
Аз нищо не бих махнанала ;]
Аз нищо не бих махнанала ;]
Подписа може би иначе аватара е супер
Videto- {CrAzY_FoReVer}
-
ше махна тъпия аватар направо като комикс пак и е тъп ше слоа "безкрайност"...ше промена подписа и ше сложа яки картинки за подпис(на наруто разбирасе)
То целия профил си е за смяна
ПС:По-скоро искам да направя промяна в лицето на собственика му...
ПС:По-скоро искам да направя промяна в лицето на собственика му...
Videto- {CrAzY_FoReVer}
-
добре си е профила : ) харесва ми това, че от адски много време си е зарибена по волейболния ни отбор и постоянно го подкрепя : ))
-
чи кво хубав си е профила а относно тва дето вика видето...КВО МИ ИМА НА ЛИЦЕТО БЕ И ЦЕЛИЯТ ПРОФИЛ БИЛ ЗА СМЯНА ТВА ЧЕ НЕ ВИ ДОПАДА НАРУТО НЕЗНАЧИ ЧЕ Е ТАПО!!!АИ СЕКТИР!!!
Айде без псувни, моля. Изглежда това си е между вас, не му е мястото тук, да изразяваш някакво едва ли не лично отношение.
Таа.. Подписа самото послание от него ми харесва, ако не се лъжа е от песента Three days grace- Pain, гласяща "I rather feel pain than nothing at all" .. Ако е оттам, само искам да кажа че не ти е точен превода. Иначе нямам други забележки.
Аватара, нямам нищо против Наруто, така че не мисля че нещо трябва да променям.
Таа.. Подписа самото послание от него ми харесва, ако не се лъжа е от песента Three days grace- Pain, гласяща "I rather feel pain than nothing at all" .. Ако е оттам, само искам да кажа че не ти е точен превода. Иначе нямам други забележки.
Аватара, нямам нищо против Наруто, така че не мисля че нещо трябва да променям.
ами знам че нее точен превода...повече ме кефи..така...ми нищу нема да сменям в профила...може би само ще сложа по хубава снимка на нечие око
Ще махна тояяя тъпияяя аватар, аххх колко е отвратителен само!!! Подписа - звучи ужасноооо просто и на всичкото отгоре е и неграмотно написан! Ще го затрия на момента и него! И с удоволствие бих ти оставила празен профил!
P.S. Аватара ми бил тъп като комикс?! 1-во комиксите не са тъпи, 2-ро айде малко да си мериш приказките и да не пишеш глупости по целия форум... иначе ще изпълня горенаписаното :) 3-то... И на тебе като не ти допадат нашите профили не означава, че са за смяна, ясно?! Значи ти може да казваш нещо за другите, а някой каже ли нещо за тебе ти почваш да го псуваш, така ли? Е, извинявай, ама тея няма да минат при мене.
P.S. Аватара ми бил тъп като комикс?! 1-во комиксите не са тъпи, 2-ро айде малко да си мериш приказките и да не пишеш глупости по целия форум... иначе ще изпълня горенаписаното :) 3-то... И на тебе като не ти допадат нашите профили не означава, че са за смяна, ясно?! Значи ти може да казваш нещо за другите, а някой каже ли нещо за тебе ти почваш да го псуваш, така ли? Е, извинявай, ама тея няма да минат при мене.
тукущо пих аспирин зарадитебе до ся само сенерваааа....не били тъпи комоксит а????аи да напраим анкетаа?!!! искаш ли кое е по хуу аниметата или комиксите...ама не некви зле нарисувани анимета ами такива като НАРУТО...амии пак ше сменя ватара подписа ше го уставя понеже си го праила ти....все пак не съм толкос гаден....ше оправя аватара поне да е като анимация не като комикс...ми тва е
Mного се радвам за тебе Щом чак до хапчета си го докарал нещата не вървят на добре... Един съвет от мене - отиди се прегледай. Ако се умираше от простотия до сега да си умрял 1000 пъти.
(ролф)....ааа...ша ме убие6...сериозно...умриам...от смях...откаде го измислитва...многоми хареса...ми вече май свикнах с профилати....все пак ше направя анимация за аватар иначе нищу другу....by the way...аз се прегледах....не сериозно...оказа се че имам проблем с нервите...ето една причина да се дразня...оттебе...иначе съм в почти перфектно здраве ако изклучим един козюметичен дефект...
xuhaUxhuAX чоек, само един въпрос искам да ти задам за да разбера има ли защо да се държиш така, или просто наистина си мега бавен.. тъ на колко годинки си? ;] Иначе, както мисля че вече казах не харесвам анимета за тфа бих махнала аватара ти .. а ся кат глеам и от на кой песента ти е подписа още поече ми се разяснява картинката, ама по тоя въпрос ще си замълча..
-
Страница 1 от 2 • 1, 2
CrAzY FoRuM :: ДрУгИ :: Форумни Игри
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите