This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Най- омразен предмет в училище?
+3
I wiLL aLwaYs LoVe You!!!
Videto
RaLi.. Love You
7 posters
CrAzY FoRuM :: ДрУгИ :: Анкети
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Кой е най- омразният ви предмет в училище?
Re: Най- омразен предмет в училище?
Оф, хора, ае остаете го човека вече е.. Много ми е странно защо винаги като се появи някой нов и всички почваме с нападките.. ;s Аре оставяйте го да си пише по темите на воля и като толкова ви дразнят коментарите му не ги отразявайте изобщо, както правя аз. : )
I wiLL aLwaYs LoVe You!!!- Полека, ще строшиш клавиатурата
-
Брой мнения : 2943
Местожителство: : BapHa
Registration date : 04.11.2007
Ае Рал, тос път не сме ние виновни. Той беше почнал да се заяжда, и аз вече така съм настроена, и определено не го правя с лоши чувства, просто защо трябва да флудим като обезумели навсякъде, след като си има специален раздел за това?
Мда е, то е нормално да се дразним от коментарите му, които в повечето случеи повтарят едно и също нещо, ама просто то се е видяло, че няма да разбере от един, втори, трети път и т.н... Смисал с Мимса поне една седмица му обеснявахте, че английския не му се отдава нещу, пък той не се успокои докато нe му поправихте грешките. Макар, че и тогава нещо не беше съгласен.. Така че, ако ние му отвръщаме като цяло на дразнещите коментари той ще продължава да го прави и така до безкрайност. Тва е единствената причина да няма смисъл.. Иначе ако бях почнала да се занимавам и аз, като знам колко бързо се нервя щеше да се е стигнало до псувни вече. :д
I wiLL aLwaYs LoVe You!!!- Полека, ще строшиш клавиатурата
-
Брой мнения : 2943
Местожителство: : BapHa
Registration date : 04.11.2007
Аз съм човек с огромно търпение и железни нерви и никак не ми пречи че той спори за щяло и нещяло. :д .. Даже ми е забавно
Нямах омразни предмети. Имало е такива, дето не ми се отдават, ама чак да мразя - не.
Marco Sturm-
Брой мнения : 16
Registration date : 25.08.2009
Страница 2 от 2 • 1, 2
CrAzY FoRuM :: ДрУгИ :: Анкети
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите