Най- омразен предмет в училище?
+3
I wiLL aLwaYs LoVe You!!!
Videto
RaLi.. Love You
7 posters
CrAzY FoRuM :: ДрУгИ :: Анкети
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Кой е най- омразният ви предмет в училище?
Най- омразен предмет в училище?
Така.. видях всякакви анкети за музика, спорт, плодове и т.н.. Нямаме анкети за училището, а май всички сме ученици.
В тази анкета отбележете кой е най- омразният ви предмет и защо. Отговори като "еми така".. не се приемат. Обосновете се.
В тази анкета отбележете кой е най- омразният ви предмет и защо. Отговори като "еми така".. не се приемат. Обосновете се.
Re: Най- омразен предмет в училище?
Физикааа мразя я защото нищо не разбирам поне сега за токовете разбрах само за батерийте,които ги учим от 5 клас по трудово и тва е.Аз казах на госпожата,че говори на индианци като ни кара да пишем и тя се примири
Videto- {CrAzY_FoReVer}
-
Брой мнения : 1625
Местожителство: : Казанлък май таун
Registration date : 05.11.2007
Аз гласувах за химията. Безинтересна ми е, скучна ми е... В нея се иска разбиране, а от моя страна всичко е неразбрано.. Просто.. ужасна е.
Колкото до физиката: Види във физиката не трябва да го "разбираш", а да мислиш. Иска се мислене, не разбиране. Един от любимите ми предмети е.
Колкото до физиката: Види във физиката не трябва да го "разбираш", а да мислиш. Иска се мислене, не разбиране. Един от любимите ми предмети е.
Ъъъ.. 'начи аз по принцип с удоволстие бих гласувала за физика и математика, ама понеже може само за един предмет гласувах за математиката.. Прайм някфи мега гадни контролни, с задачи 3 пъти по-трудни от тея дет решааме в час.. Ебати даскалката! И тфа 'сяка седмица.. Как да не я разстреля човек тая Ъъ.. самия предмет не ме кефи.. и къде в живота ш ме питат за вектори и незнам си кфи други простотии.. Нито ш стаам архитектка, нито нищо, ама все пак нали тряя знам и излишни тъпотии, дет' никога няя ми тряат..
I wiLL aLwaYs LoVe You!!!- Полека, ще строшиш клавиатурата
-
Брой мнения : 2943
Местожителство: : BapHa
Registration date : 04.11.2007
Миналата година беше физиката, но сега е биологията...
Просто не мога да я понасям! Някакви цветове, корени, едноклетъчни и всякакви глупости, които нито можеш да ги видиш, нито да ги чуеш, а трябва да ги запомниш...
Ако е за човека донякъде ми е по-интересно, но за тея растения и глупости - твърдо НЕ!
А и даскалката ни е една...
Просто не мога да я понасям! Някакви цветове, корени, едноклетъчни и всякакви глупости, които нито можеш да ги видиш, нито да ги чуеш, а трябва да ги запомниш...
Ако е за човека донякъде ми е по-интересно, но за тея растения и глупости - твърдо НЕ!
А и даскалката ни е една...
djindja- Манияк
-
Брой мнения : 282
Местожителство: : ФОРКС, ВАШИНГТОН
кат се с етя за немски напрау настрахвам...толкосва е труден немоа го запоня...бихтен васеп щузен таген буден глупосли плампам...гаден език е пак и сега ще го уча две години в гимназията блах
Хаха немския си е супер, стига да имаш желание... изисква се много учене обаче
Уоу, Мимс, луда ли си?! Кое му е супер.. самото му звучене е отвратително на немския .. мега гаден език просто : ) Само и единствено турския ми звучи по-гадно.. и там арабски и други такиа джунгалски истории ;D
-
Мене пък точно звученето ми му ме кефи Аз иначе мразя испански, португалски, турски и донякъде френски xD
Аз пък ся 10 клас има голям мерак за испански кат втори език : ) Иначе френския и той ме дразни ;d
-
о мъ фъ гъ...немския още ми се призлява от него...френския незнам щото не сам го учил :д
Аз имам мерак за италиански ама няма никъде
Videto- {CrAzY_FoReVer}
-
Уухх.. ужасно ми се отдават езиците и страшно искам инетнзивно да уча испански, след това някакъв друг език, но в момента не мога да си намеря курсове ..
Иначе тази година специално мразя да влизам в час по БЕЛ, защото гсопожата е отчайваща. Приспива целия клас за 2 минути.
Иначе тази година специално мразя да влизам в час по БЕЛ, защото гсопожата е отчайваща. Приспива целия клас за 2 минути.
lol...да ви имам госпожата на вас...наща е супер аз нея мноу я уважавам...
RaLi.. Love You написа: Иначе тази година специално мразя да влизам в час по БЕЛ, защото гсопожата е отчайваща. Приспива целия клас за 2 минути.
Ох, и наща е нещо подобно. С разликата, че е много строга и страшно много си държи на предмета, а до сега такава по БЕЛ не сме имали и думата е точно УЖАС! xD
аве вие от де ги копаете тез госпожи бе...наща излиза най-хубавата...е аз и преди си знаех че си е най-добрата ама...
Мале Викс,колко познато ужасно е и накрая като вземе да пита кво прайм обикновеннос е хилим идиотски
Videto- {CrAzY_FoReVer}
-
кога съм питамл кво праите???та относно тва докога ще го повтарям...докато разбера че вече съм го написал...ми да ...малкия ми мозък явно неможе да разбере кво е написал...мда...
знам...ама интересното е че някои уроци много лесно ги научавам...песните ги помня на изуст след 5-6 пъти преслушване...ддз просто мозъкът ми го мързи да работи
Страница 1 от 2 • 1, 2
CrAzY FoRuM :: ДрУгИ :: Анкети
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите