This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
БОЖИЧКО!!!ТЕЯ СА НЕНОРМАЛНИ!!!
2 posters
CrAzY FoRuM :: Free time :: Music
Страница 1 от 1
БОЖИЧКО!!!ТЕЯ СА НЕНОРМАЛНИ!!!
https://www.youtube.com/watch?v=mOt6ECd00dg
Как може такова нещо??? КАК? КАК? КАК?
Това е подигравка с велика група (Queen), с велика песен, и дори с държавата ни!!!
КАК ДОРИ МОЖЕ ТАКИВА ПРОСТАЦИ ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С МУЗИКА?
Не...направо съм потресена от тея идиотщи...
Те не знаят какво пеят, това не е фолк, а чалга!!!
Фолк е народната музика...И някой трябва да им го натъпче в главите на тея, ама те нали са прости сигурно и не знаят какво е народна музика...
JUST NO COMMENT!!!
Как може такова нещо??? КАК? КАК? КАК?
Това е подигравка с велика група (Queen), с велика песен, и дори с държавата ни!!!
КАК ДОРИ МОЖЕ ТАКИВА ПРОСТАЦИ ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С МУЗИКА?
Не...направо съм потресена от тея идиотщи...
Те не знаят какво пеят, това не е фолк, а чалга!!!
Фолк е народната музика...И някой трябва да им го натъпче в главите на тея, ама те нали са прости сигурно и не знаят какво е народна музика...
JUST NO COMMENT!!!
Re: БОЖИЧКО!!!ТЕЯ СА НЕНОРМАЛНИ!!!
Тва го знам.. идея си нямаш колко ядове съм имала зарад тия .. тия.. кухари..
Това, освен, че е най- глупавата песен, и освен, че е подигравка.. Ахх... направо не знам.. Не подигравка, направо ГАВРА!!... Не знам въобще как може такова, нещо след като Фреди почина... направоо.. нямам думи.. Как може такава гавра с най- великата песен създавана някога.. Ох.. само докато се сетя, за тая шибана чалгарка и простоо.. иде ми да й оскубя тъпата присадена коса..
Това, освен, че е най- глупавата песен, и освен, че е подигравка.. Ахх... направо не знам.. Не подигравка, направо ГАВРА!!... Не знам въобще как може такова, нещо след като Фреди почина... направоо.. нямам думи.. Как може такава гавра с най- великата песен създавана някога.. Ох.. само докато се сетя, за тая шибана чалгарка и простоо.. иде ми да й оскубя тъпата присадена коса..
Мързи ме да натисна едит за тва продължавам.. Та.. тая мърша загубена, могат да я съдят за авторски права. Бас, че Куийн даже не знаят за тас пробита песен. Ако останалите вече бивши членове узнаят (казвам бивши, защото след смъртта на Фреди, бандата се разпадна) могат да я осъдят тая.. Кхх.. Мале да умре в канавката дано!
Хехе, страхотни пожелания, Викс!!!
А иначе - няма смисъл да се ядосваме с такива...
А иначе - няма смисъл да се ядосваме с такива...
CrAzY FoRuM :: Free time :: Music
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите