This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Любимо животно?
+5
Denito_CF
StrikeR
RaLi.. Love You
I wiLL aLwaYs LoVe You!!!
Maria
9 posters
CrAzY FoRuM :: ДрУгИ :: Животни
Страница 1 от 1
Re: Любимо животно?
Ми кУчетЪтЪ, мноУ яснУ.. Те сЪ дЪ БесТ ФрС нЪ хорЪтЪ 'се пак ИмЪ и някУй дрУ'а коткЪ, деТ' ме кеФиИи, амЪ сЪ рядкост :P: Кат' стаа дума за котки, оня ден Елена, мноУ ме изкефи.. Нек'фа са засили и срита една котка.. МноУ смешнУ ми станЪ Че и там имЪши и хорЪ.. Абе мноУ якУ
I wiLL aLwaYs LoVe You!!!- Полека, ще строшиш клавиатурата
-
Брой мнения : 2943
Местожителство: : BapHa
Registration date : 04.11.2007
Е Рали разби ми сЪрцетУ... Най- добритИ фрс нЪ чУекЪ? мИ аС? ... ТцТц.. ОбиждЪш мЪ... Ъм мойтИ любими жиФотни сЪ кучетЪтЪ и папагалитИ... Ъм имЪх дФе кучитЪ ъМъ Фечи самУ ино... Ъм кучетУ ми е мноУ тъпо... ЧеснУ... Ъм по- добричкУ е Ут коткЪ... Ъм инЪче сЪ бие с другитИ кучИтЪ и Фсе пУбеждаФЪ... Ъм нИнам щО мЪ Фсе сЪ бие с по- гУлеми... тЪ.. ПъпЪгали имЪх 3... Ъм ФсичкитИ умряхЪ... ЕдиниЪ сЪ УдаФи, ъмЪ нЕ мИ сЪ гУФори зЪ тФа.. МноУ гУ УбичЪх тоС пЪпЪгал... БяхмИ гУ наУчили дЪ сЪ качФЪ пУ рЪцетИ нИ.. Ъм бяхмИ гУ научили дЪ приказвЪ и той.. УдаФи сЪ.. Ъм от другИтИ два, единия бешИ болен, зЪрЪзи другия и дФата Умряха нЪ един и съЩ ден... УттУгаФЪ не съм си зимЪлЪ пЪпЪгали..
Кучетата и СъЪнитУУу рУулирЪът.. :P: И котакЪЪъ нъЪ МимитУу е сладЪък, амЪ нИ знам хЪрактерЪ му къФ е.. Мейби и тоЙ рУулиръъЪ.. Ама кучетата руУлирЪът наЙ-многУ!!! И РикитУУу.. Тей де.. моЙТу кУчиИ, амъ то ни е Ф кЪщи зараДи нащеЕ. Те съЪ гадни и не гУ искЪт Ф къщи.. Пуне си живее нЪ свобода на вилЪтЪ, амЪ искам дъ е иН хоУм. И тей де.. РикитУу и СънитУу РуУлирЪът.. :first:
Едит: А, дЪЪъ и нЪ ВикчууУ кУчитУу рУлирЪъ и то многУ! Ний си чатихми с негУ. По-точнУ с нея..
Едит: А, дЪЪъ и нЪ ВикчууУ кУчитУу рУлирЪъ и то многУ! Ний си чатихми с негУ. По-точнУ с нея..
I wiLL aLwaYs LoVe You!!!- Полека, ще строшиш клавиатурата
-
Брой мнения : 2943
Местожителство: : BapHa
Registration date : 04.11.2007
Пантера
StrikeR- Зарибен
-
Брой мнения : 89
Местожителство: : Че удома.
Registration date : 21.01.2008