Относно сайта..
4 posters
CrAzY FoRuM :: За ФоРуМа :: Предложения
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Относно сайта..
Така.. Мимс значи това което си пуснала нали да го видим горе долу сайта е много добро. Свежо и различно.. Но според мене не трябва да пише не помня как точно беше но нещо такова "Част от любимите ми аватари", "Част от любимите ми Флаш игри".. Все пак ще бъде като истински сайт.. Примерно в Джиджито, Иво не е писал ми тази игра ми е любима, надявам се да ви хареса.. Ии.. така.. Значи предлагам също това с аватарите да е малко.. Мм.. как да кажа.. Освен да махнеш надписите да наслагаш сякакъв вид аватари.. Нали все пак ще се опитаме да популяризираме сайта... Трябва да има всякакви неща.. И наистина мисля че тия надписи са неуместни за сайт... ;) Сега ще помисля малко какво да има в нашия луд сайт.. И трябва да е нещо наистина хубаво.. Нали сме "луди"? .. В смисъл че аз нищо лудо не виждам в сайта.. В форума- да.. 8000 мнения.. ама.. мисля че има нужда от още неща ;) .. И особено нешо наистина лудо, за да олицетворим този Крейзи сайт, и нашия Крейзи форум ;)
Надявам се не съм била досадна.. :)
Надявам се не съм била досадна.. :)
Re: Относно сайта..
Ъм, да права си.Ще го направя.А относно аватарите...ще има всякакви, просто там не съм сложила 1/3 от аватарите, а тея с Тъкс бяха първи.Обещавам, ще го направя наистина Крейзи, но няма да бързам.Щото все пак и OTH ме забавя...Та значи обещавам, че до 15 септември ще е готов сайта! Защото не се прави никак лесно.Доста по-трудно е отколкото в Пикзо или някакви такива ламерски сайтове...
Така... Предложението ми е относно форума, не сайта.. Предлагам както предложих и миналата година, да си направим форума "Коледен".. В смисъл.. Наближават празниците, да си създадем обстановката и тук.. Предлагам да започнем да събираме идеи, и началото на декември да започнем да действаме по осъществяването им. Мимс, знаеш че с каквото мога ще ти помогна, от останалите е надявам на идеи и помощ разбира се. Който иска да се включи..
Еми да трябва няма как
Videto- {CrAzY_FoReVer}
-
Брой мнения : 1625
Местожителство: : Казанлък май таун
Registration date : 05.11.2007
ТРЯБВА, разбира се!!! Аз се заемам да направя ново коледно лого, ще видя какво мога да направя с бутоните...
Значиии... предлагам дизайна (скин, бутони и пр.) да го направя червено и бяло... като негово величество Дядо Коледа...
За сега друго не се сещам, но давайте идеи!Все пак аз не мога да измисля всичко сама
Значиии... предлагам дизайна (скин, бутони и пр.) да го направя червено и бяло... като негово величество Дядо Коледа...
За сега друго не се сещам, но давайте идеи!Все пак аз не мога да измисля всичко сама
Примерно пред "Лафче" емотиконката май трябва да се смени все пак иде зима .Иначе това с червеното и бялото е супер
Videto- {CrAzY_FoReVer}
-
Мм.. червено бяло няк си не ми се връзва.. Тфа може за Март месец.. хаХ.. Аз предлагам някфо приятно светло синьо, снежинки, ала-бала и примерно на бутоните нещу кату отражението на шейната на Дядо Коледа кату минава пред луната или напрау главата на Дядо ти Коледа xD Ама тфа за шейната по-хуу ми изглежда кату си го представа ;]]
I wiLL aLwaYs LoVe You!!!- Полека, ще строшиш клавиатурата
-
Брой мнения : 2943
Местожителство: : BapHa
Registration date : 04.11.2007
Мм..да
наистина сняг, снежинки глупости = светло синьо!
А тва за шейната на Дядо ти коледа е идеално!
наистина сняг, снежинки глупости = светло синьо!
А тва за шейната на Дядо ти коледа е идеално!
Естествено.. Нали все пак тфа е моя идея..
xAX.. Ако бъде и направено ш е перфее.. ;]]
xAX.. Ако бъде и направено ш е перфее.. ;]]
-
Спеца ще се погрижи ние ще помагаме каквото можем а пък аз колко съм умна нямам думи чак сайт ще тряа да прая
Videto- {CrAzY_FoReVer}
-
Споко бе, не се тревожете ще го направя! Само не давайте зор, прекалено съм заета с даскалото
То е рано още
Videto- {CrAzY_FoReVer}
-
Никой не ти дава зор, мисля че всички сме натоварени и знаем какво е.. ще ги направиш когато имаш време.
Оооооо тука като гледам святят елхи Готино е
Videto- {CrAzY_FoReVer}
-
Мнения за логото?
Утре може да направя по-добро сега ми писна да се занимавам с него
Утре може да направя по-добро сега ми писна да се занимавам с него
Хубаво е
Videto- {CrAzY_FoReVer}
-
Мхмм.. не е лошо :))
-
Хора, коледния облик на форума малко ще закъснее, защото съм с нов комп и нито в момента имам Фотошоп, нито четки и другите му простотии...
Ама до Коледа задължително ще дойде!
Стискайте палци да нямам контролни другата седмица и още тогава ще е готов
Стискайте палци да нямам контролни другата седмица и още тогава ще е готов
И мене мноу ме радфаа.. Мноу е сладулскоо.. *sun*
-