Търся..
5 posters
CrAzY FoRuM :: Free time :: Music
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Търся..
Мноу си бърза бе Мимс
Videto- {CrAzY_FoReVer}
-
Брой мнения : 1625
Местожителство: : Казанлък май таун
Registration date : 05.11.2007
Търся вякакви песни на групата "NTL". Те нямат много, дебютния им албум все още не е излязъл, но си имат ня'кви песни...
Значи... в датата успях да намеря:
Better Than Me
That Girl
Go и
Hollywood
Но най-много ми трябват "She Said, I Said" , "Hearburn" и "Karma"
Имам линкове от Ютуб, ако искате...
Аз продължавам да търся, но ако намерите нещо го дайте насам...
Значи... в датата успях да намеря:
Better Than Me
That Girl
Go и
Hollywood
Но най-много ми трябват "She Said, I Said" , "Hearburn" и "Karma"
Имам линкове от Ютуб, ако искате...
Аз продължавам да търся, но ако намерите нещо го дайте насам...
Леле уж изтеглих She Said, I Said и Karma, но 1-во ще минат през анитивирусната, че като почнах да тегля Heartburn и Мозилата ме предупреди, че тоя сайт, от който искам да я изтегля бил някакъв такъв... абе уж имало вируси там...
Едит: Объркала съм, Кармата е била тая с "вирусите"...Абе аз що мисля, че и нея я изтеглих, ама не мога да я намеря из компа...
Едит: Объркала съм, Кармата е била тая с "вирусите"...Абе аз що мисля, че и нея я изтеглих, ама не мога да я намеря из компа...
Мимс ако още търсиш песни на НТЛ дръпни си саундтрака на Братз, там има една песен Хартбърн май беше ;)
Аз тях вече си ги намерих, не ми трябват.
Дййп Пърпъл не ме кефят..
Искам нещо с повече китари, подобно на 12 Stones - Broken и Within Temptation - What Have You Done
Дййп Пърпъл не ме кефят..
Искам нещо с повече китари, подобно на 12 Stones - Broken и Within Temptation - What Have You Done
Ми то.. 12 стоунс.. хах.. дръпни си дискографията.. А до Уитин Тъмптейшън.. те са метъл, не рок..
Аз пък за рок ги мислех
Иначе дръпнах няколко песни на 12 стоунс от датата и всичките ми харесаха, ще дръпна и дискографията
Иначе дръпнах няколко песни на 12 стоунс от датата и всичките ми харесаха, ще дръпна и дискографията
Хора приемам всякакви песни на Blake Lewis. Независимо от къде... Америкън Айъл, дуети, бонус песни.. не ме интересува!
Имам единственно албума му Audio Daydream (A.D.D)
Имам единственно албума му Audio Daydream (A.D.D)
Страница 2 от 2 • 1, 2
CrAzY FoRuM :: Free time :: Music
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите