This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Сънища...
+4
StrikeR
I wiLL aLwaYs LoVe You!!!
RaLi.. Love You
Maria
8 posters
CrAzY FoRuM :: ДрУгИ :: Лафче
Страница 1 от 1
Re: Сънища...
Начи.. Понякога сънувам хубави сънища, понякога кошмари.. а понякога не сънувам.. ъъ.. Напоследък си сънувам все едно и също.. Ноо невъ майнд..
Аз пък никога не съм сънувала кошмари.Все сънувам някакви такива смешни сънища Ще разказвам по-нататък Е, понякога (като снощи) сънувах не много приятен сън..ама не може да се нарече кошмар.
сЪнувам и мноУ рядко си помня сънищата.. сЪнувам и кошмари и хубави сънища.. Мм.. и мноУ мразя да си разказвам сънищата.. предпочитам само аз да си ги знам.. Иначе катУ сънувам нещо и помня кФо е може и да го кажа, амЪ шансовете не сЪ големи..
I wiLL aLwaYs LoVe You!!!- Полека, ще строшиш клавиатурата
-
Брой мнения : 2943
Местожителство: : BapHa
Registration date : 04.11.2007
Никога несъм сънувал хубави или страшни сънища се някакви дет съм само на воина и секи път когато вече ще ме убиват се събуждам
StrikeR- Зарибен
-
Брой мнения : 89
Местожителство: : Че удома.
Registration date : 21.01.2008
Аууу аз вчера сънувъххх чИ съм тИрористкЪъъ и избих всички гУспожиии от даскЪлУутооо :(blush):
ИначИи се сънувЪм чИи съм МагьосницЪъ мноуу страннУ.
ПовИчетУу ми сънища са кошмари или нещУу,което ще се случиИи
ИначИи се сънувЪм чИи съм МагьосницЪъ мноуу страннУ.
ПовИчетУу ми сънища са кошмари или нещУу,което ще се случиИи
Katq_Love_Mitko- Зарибен
-
Брой мнения : 64
Registration date : 14.01.2008
Начии.. снощи сънувах много тъп сън.. донякъде... Значи бяхме на гости на едно от лапетата там в 5 клас дет е (ходят все при Николов да танцуват и да пея), и ровихме в някъф шкаф. И разбутахме дрехите и стана късно (до колкото помня). Стана време майката на Пресияна да се прибира и тя вика: Бързо прибирайте всичко! И ний ся почнахме да чистим и аз разбира се наблъсквам както ми падне в шкафа, и тя ми вика: ОфФф.. Не така.. Сгъни дрехите! И аз викам: Ми сгъни си ги ти! После за да не ме види майка и се скрих в няква стая и тя ме заключи там. Трябваше да скачам през джама.. Ии се събудих..
Аз пък сЪнУах че съм канена на рожден ден и чакам пред вратата да стане до секундата колкот е часа и да влизам
Videto- {CrAzY_FoReVer}
-
Брой мнения : 1625
Местожителство: : Казанлък май таун
Registration date : 05.11.2007
Аз пък тая нощ сънувах много...ама помня само, че тая по история се е върнала и ни кара да палим някакви свещи до стените на стаята....Винаги сънувам такива просотии
Мале тая нощ сънувах много яки сънища...Ама за съжеление нито един от двата може би никога няма да се сбъдне...
Пффф аз сънувах че убивам даскалката по математика
Katq_Love_Mitko- Зарибен
-
Брой мнения : 64
Registration date : 14.01.2008
Ми последно сънувах, че пича от нашите куплети с Рал, беше написал едно нещо за мен на профа си
А аз за последно сънувах, че Джеси МакКартни има концерт в Бяла
А иначе кой е най-странният сън, който сте сънували някога?
Аз се чудя да го разкажа ли...ще ме помислите за ненормална
А иначе кой е най-странният сън, който сте сънували някога?
Аз се чудя да го разкажа ли...ще ме помислите за ненормална
Сега се чудя за кой от всичките ми сънища дето съм сънувала съм имала врпедвид с горното ми мнение.. Те всичките са откачени Ако съм казала на някой за сънищата - не издавайте, че хората ще ме помислят за ненормална... Е, не че съм нормална де Скоро пак сънувах голяма простотия
Много често сънувам едно момиче..което обичам повече от живота и ако сънувам нещо друго ще е мечта която не може да се сбъдне..!
levski_fan- Запален
-
Брой мнения : 105
Местожителство: : Пловдив
Registration date : 14.11.2008
Абе, знайте ли, напоследък не съм сънувала нищо...абсолютно нищо!
Ааа... чакайте... сънувах нещо в събота, но не помня нищо...
Ааа... чакайте... сънувах нещо в събота, но не помня нищо...
Бахх.. аз ся се сещам.. скоро на два пъти сънуах некфи влакове.. Някой, ако може да ми го разтълкува.. ;d
I wiLL aLwaYs LoVe You!!!- Полека, ще строшиш клавиатурата
-
Брой мнения : 2943
Местожителство: : BapHa
Registration date : 04.11.2007
Тая нощ ко сънувах... Ся ще се сетя...
Ааа да значи...
Аз и Уестлайф пазарувахме, по-точно се базикахме с продавачките по някакви магазини, който уж са в Бургас и баща ми бяга след нас и вика "Марийо връщай са!" и някакви такива...
И още нещо имаше ама не мога да се сетя
Ааа да значи...
Аз и Уестлайф пазарувахме, по-точно се базикахме с продавачките по някакви магазини, който уж са в Бургас и баща ми бяга след нас и вика "Марийо връщай са!" и някакви такива...
И още нещо имаше ама не мога да се сетя
Забравяш нещо Ма иначе на кво играхте
Videto- {CrAzY_FoReVer}
-
Брой мнения : 1625
Местожителство: : Казанлък май таун
Registration date : 05.11.2007
Да, да - Дейвид Куук или по-известен като УРУНГЕЛА! Амиии не знам, не помня кво точно сме играли Иначе тая нощ сънувах, че сме тръгнали някъде с колата, ама сме взели и котките с нас
да видиииииииииим..аз сънувам най вече фанатзииии...шот аз съм си луда тиква...веднъж сънувах че карам Вайпър по магистралата и обирам едно дърво...по едно друго време сънувах че губя дефственоста си но тва нее за пред хора..е разбира се с моиту момиче
CrAzY FoRuM :: ДрУгИ :: Лафче
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите