Жаргон
3 posters
CrAzY FoRuM :: ДрУгИ :: Лафче
Страница 1 от 1
Жаргон
Такам.. Вие на жаргон ли говорите? "ма", "бе", "уе" и други такива обрЪщениЙцъЪ често ли се употребяват от вас? Мм.. а псУфЪтИ лиИ? А псувате ли даже когато не сте изнервениИ {катУ мене}? Ъъ.. даЖиИ нескЪ нЪ състезаниетУ псувах щоТ Алекс бешИ пЪърфФа.. СмисЪл от кеФ.. НекФуУ "Алекс, браУ, уЕ, маЙка ти да..." и сЪ мятЪм върхУ нея и тей.. А, по принцип когато чуете някой да си вървят и да си говорят примерно на "путко", "кучке" и т.н. как реагирате? Мм.. с някоЙ говорите ли си теЙ? Ъм, кЪт чуете момиче да псува как ви изглежда от страни? НяЪ питЪм как ви изглежда момче щоТ за тяХ е някак си по-нормалнУ и все пак кажетИ, акУ ви сЪ казва.. Мм.. дрУгУ ко.. Пфф, забраЙх си мисЪлтЪ.. По скаЙпЪ мЪ прекъснаха Абе като цяло кФо мислите за псуването и говоренето на жаргон и кФо е отношението ви?
I wiLL aLwaYs LoVe You!!!- Полека, ще строшиш клавиатурата
-
Брой мнения : 2943
Местожителство: : BapHa
Registration date : 04.11.2007
Re: Жаргон
Начи сори че ти прекъснах мисълта.. Ъм начи аз с мойте фр. мноу често се обиждаме, прикааме си на ма, викаме си кучки нз си кво.. Абе.. много често.. Даже и в скайпа с някои от хората които знам че няма да ми се обидят си приказвам тей.. И аз без да са изнервям псувам.. А пък кат съм изнервена напрао бой.. Иии.. ДдЗ.. Иначе е супер тъпо по улиците и по оживените работи (не моа са изкажа чак) да псуваш кат каруцар или.. абе.. простотия! Тфа е за ся..
Съгласна съм :lol!: каруцариRaLi.. Love You написа:Начи сори че ти прекъснах мисълта.. Ъм начи аз с мойте фр. мноу често се обиждаме, прикааме си на ма, викаме си кучки нз си кво.. Абе.. много често.. Даже и в скайпа с някои от хората които знам че няма да ми се обидят си приказвам тей.. И аз без да са изнервям псувам.. А пък кат съм изнервена напрао бой.. Иии.. ДдЗ.. Иначе е супер тъпо по улиците и по оживените работи (не моа са изкажа чак) да псуваш кат каруцар или.. абе.. простотия! Тфа е за ся..
Videto- {CrAzY_FoReVer}
-
Брой мнения : 1625
Местожителство: : Казанлък май таун
Registration date : 05.11.2007
Мм.. начи сЪм карУцарчиИ.. ОсобеннУ каТ сЪъм с ЖулЪъ.. Ми.. аз не многУ не сЪ съобразявам къде съм.. АкУ сЪм нерФна хич не ме грее.. Ъъм и такофъЪ.. МноУ честУ нареждам майкъЪ.. Кът мЪ изнерви и напраУ.. Есте , като я нямЪ де.. Смисал не пред нея.. Иначе пред наще си псувам.. Е не мнаУ здраво де, амЪ поне "ебаси", "ебахти" или пЪк нареждам някой г-жа.. "Тая по английски е баси простата" и некФи такис.. Мм.. дрУгУ ко.. Абе не знаМ обаче постояннУ си псувам..
-
Ми то няЪ лошуУ..
-