Сдухвне... Животът е гаден!
3 posters
CrAzY FoRuM :: ДрУгИ :: Лафче
Страница 1 от 1
Сдухвне... Животът е гаден!
Имали ли сте чувството, че нямате приятели, никой не ви обича и пр.?
Че не знаете на кой да се доверявате, чудите се как ще изкарате поредното контролно и не се разбирате с вашите? Не ви помага вече това да се правите на весел..
Струва ви се че живота ви е гаден? Всеки ден ви прецаква все повече и повече и затъвате.. Не знаете какво да правите.. Сам сте.. Писнало ви е..
Това е една депресарск тема.. Много депресарска.. Но на всеки се случва.. Пишете тук..
Че не знаете на кой да се доверявате, чудите се как ще изкарате поредното контролно и не се разбирате с вашите? Не ви помага вече това да се правите на весел..
Струва ви се че живота ви е гаден? Всеки ден ви прецаква все повече и повече и затъвате.. Не знаете какво да правите.. Сам сте.. Писнало ви е..
Това е една депресарск тема.. Много депресарска.. Но на всеки се случва.. Пишете тук..
Re: Сдухвне... Животът е гаден!
тФа мноУ често ми се случва и мноУ рядко имам чувството, че всичко е ОК.. Почти винаги се сдухвам зЪ некфи тЪпотии.. дори и от най-малкото може да ми стане хипер шибануУ.. Доста честу когато ми е спекЪнуУ, се опитвам да мисля за друго, амЪ почти никога не се получава.. Живота е шибан.. тФа си е.. няЪм кФо друго да кажа..
I wiLL aLwaYs LoVe You!!!- Полека, ще строшиш клавиатурата
-
Брой мнения : 2943
Местожителство: : BapHa
Registration date : 04.11.2007
Re: Сдухвне... Животът е гаден!
WoW.. Кфи тъпотии съм писала, уЕ.. Bullshit! ;D
I wiLL aLwaYs LoVe You!!!- Полека, ще строшиш клавиатурата
-
Брой мнения : 2943
Местожителство: : BapHa
Registration date : 04.11.2007