This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
ОГРОМНА СПАМ ТЕМА!!! Vol. 3
+6
Katq_Love_Mitko
djindja
I wiLL aLwaYs LoVe You!!!
Videto
Maria
RaLi.. Love You
10 posters
CrAzY FoRuM :: ДрУгИ :: Лафче
Страница 34 от 37
Страница 34 от 37 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35, 36, 37
Re: ОГРОМНА СПАМ ТЕМА!!! Vol. 3
Вероятно Баси аз още чакам писмото от хърватката, а е пратено по-миналата събота...
може да се е загубило. А все пак това е и БГ, възможно е въобще да не го получиш. Мимс, имам 1 идея- когато и пишеш този месец смисъл идния де - март, прати и една мартеничка и и обясни защо ги носим ние българите :) . Мисля че ще и бъде интересно а и все пак е един вид подарък, а има много сладки гривнички :)
Бе да, ама тя докато пристигне...
В неделя е 1-ви март, мамка му... как не се сетих по-рано ... Карай, ще и пратя 'електронна' мартеница.. Е, поне ще и обясня за какво е...
В неделя е 1-ви март, мамка му... как не се сетих по-рано ... Карай, ще и пратя 'електронна' мартеница.. Е, поне ще и обясня за какво е...
мхм :)
аз днеска излизах
с майката да видя да зема
някви мартенички за мойте,
че ни е традиция да си разменяме..
и взех де- хубави са..
поне в Рз ако не друго имаше
хубави мартенички..
:)
аз днеска излизах
с майката да видя да зема
някви мартенички за мойте,
че ни е традиция да си разменяме..
и взех де- хубави са..
поне в Рз ако не друго имаше
хубави мартенички..
:)
Аз пък не моа си избера.. докат намеря нешу да ми хареса колко обикалях.. и взех уш някфи, ама не са кой знай кфо.. ;]
btw Мимс саму аз ли не знам за тас хърватка, фее.. =((
btw Мимс саму аз ли не знам за тас хърватка, фее.. =((
I wiLL aLwaYs LoVe You!!!- Полека, ще строшиш клавиатурата
-
Брой мнения : 2943
Местожителство: : BapHa
Registration date : 04.11.2007
Ае Ралз, тва е
момичето дет си пише с Мимса
за Уестлайф..
сеш ли се тя беше писала в
Къщата на форума за нея :)
момичето дет си пише с Мимса
за Уестлайф..
сеш ли се тя беше писала в
Къщата на форума за нея :)
Абе вече не е само за Уестлайф Както с вас..
А иначе се оказа, че тя е написала на кирилица адреса ми, и тея от хърватските пощи го върнали и казали че трябвало да напише адреса на латиница ...
А иначе се оказа, че тя е написала на кирилица адреса ми, и тея от хърватските пощи го върнали и казали че трябвало да напише адреса на латиница ...
Хорааа... а аз да ви се похваля... уж съм наказана или нещо подобно... И ме пускат на копма само когато те решат... Иначе петък вечер събота и неделя е разрешен... Така че ако се изгубя да знаете... То е още от минлата седмица ама ся се сетих да ''съобщя''
Щото имах 4 по химия, и майка ми реши ей така да ме изпита за урока по биология, който знаех само
до половината...
до половината...
ваще са луди. наще никога не са ми викали за оценки, и не са ме изпитвали..
Луди са наистина. Тва е една от всичките ми забрани изобщо... Строги са, и то много ама чак пък толкова... Да не говоря за другите ми ''права и задължения''...
омг.. заради 4-ка да си наказана.. е тфа не е раута.. тес хора не са в ред..
I wiLL aLwaYs LoVe You!!!- Полека, ще строшиш клавиатурата
-
Брой мнения : 2943
Местожителство: : BapHa
Registration date : 04.11.2007
океей! аз съм супер щастлива.. събрахме се със старата компания! СУПЕР СЪМ ЩАСТЛИВА! и да.. супер е мощно! пак сме под знаменателя шибани метъли..! не ми пука! супер ги обичам всички!
И да.. за тези които не знаят- вече пак съм чернокоса от няколко месеца :) .
Викс, коя стара компания бе? Подскажи ми с някое име, че не мога да зацепя Възможно е и да не ги знам..
Азз..
напоследък много се карам със всички за всичко xD
С наще се изпокарахме заради ш*бания комп.. Те искат аз да го опраям, ама аз не мога.. Казах им да го водят в сервис ама те отказват и казват аз да го опраям.. Ениуей, аз случайно намерих във един форум човек със същия проблем и как го е решил, така че тряя го оправя скоро, ама не ми се занимава.. Ааа да, и се правят че разбират от всичко, а всъщност не знаят кво говорят.. И баща ми ме караше да уча някво програмиране, че да съм го оправила.. ноу комънт .
Друго-другоо... официално заявявам, че тоя 7-ми клас ще ме подлуди! Толкова се уморявам, и тея караници и глупости.. В класа не знам вече с кого не съм се карала Другооо..
Аааа юторрент-а ме подсети xD Зарибих се по едно много яко детско The Penguins Of Madagascar.. Ама тея от замунда ме нервят, щото има качени само 3 епизода..
Мисля да слагам Линукс на стария комп, ама там като няма нет не е интересно Трябва да свалам програмите и глупостите от тоя комп и да ги прехвърлям на оня..Викам на наще да купят рутер, ама те отново са НЕСЪГЛАСНИ.
Искаммм да си купя нов телефон, че тоя съвсем преостаря ама не знам какъв Ся уж чакам да поевтинеят xD Ако имате някви предложения - казвайте! Трябва ми нещо което да прави хубави снимки и да мога да слушам музика от него
Почнах да гледам немския мюзик айдъл И макар че не разбирам почни нищо ми е много по-интересен от нашия.. Там просто кандидатите са ми интересни Иначе с пеенето са многооооо по-зле от наще xD
И водещите там.. по-точно водещия, щото е един не ме дразни.. А наще 2-мата идиоти и тая македонка вече 3-ма станаха и направо ме късат от нерви.. знаят само ''гласувайте, гласувайте'' ще ви нагласувам аз вас...
Другоо... ааа да, хърватката ми прати една ''Повалница'' за най-добър приятел xD Вероятно това похвалница означава грамота..
За момента нищо друго не се сещам, ако се сетя ще пиша..
Азз..
напоследък много се карам със всички за всичко xD
С наще се изпокарахме заради ш*бания комп.. Те искат аз да го опраям, ама аз не мога.. Казах им да го водят в сервис ама те отказват и казват аз да го опраям.. Ениуей, аз случайно намерих във един форум човек със същия проблем и как го е решил, така че тряя го оправя скоро, ама не ми се занимава.. Ааа да, и се правят че разбират от всичко, а всъщност не знаят кво говорят.. И баща ми ме караше да уча някво програмиране, че да съм го оправила.. ноу комънт .
Друго-другоо... официално заявявам, че тоя 7-ми клас ще ме подлуди! Толкова се уморявам, и тея караници и глупости.. В класа не знам вече с кого не съм се карала Другооо..
Аааа юторрент-а ме подсети xD Зарибих се по едно много яко детско The Penguins Of Madagascar.. Ама тея от замунда ме нервят, щото има качени само 3 епизода..
Мисля да слагам Линукс на стария комп, ама там като няма нет не е интересно Трябва да свалам програмите и глупостите от тоя комп и да ги прехвърлям на оня..Викам на наще да купят рутер, ама те отново са НЕСЪГЛАСНИ.
Искаммм да си купя нов телефон, че тоя съвсем преостаря ама не знам какъв Ся уж чакам да поевтинеят xD Ако имате някви предложения - казвайте! Трябва ми нещо което да прави хубави снимки и да мога да слушам музика от него
Почнах да гледам немския мюзик айдъл И макар че не разбирам почни нищо ми е много по-интересен от нашия.. Там просто кандидатите са ми интересни Иначе с пеенето са многооооо по-зле от наще xD
И водещите там.. по-точно водещия, щото е един не ме дразни.. А наще 2-мата идиоти и тая македонка вече 3-ма станаха и направо ме късат от нерви.. знаят само ''гласувайте, гласувайте'' ще ви нагласувам аз вас...
Другоо... ааа да, хърватката ми прати една ''Повалница'' за най-добър приятел xD Вероятно това похвалница означава грамота..
За момента нищо друго не се сещам, ако се сетя ще пиша..
ХАХ.. доста интересно ;д .. Ваще не мислят ли че си все още малка да учиш програмиране и сама да си оправяш компа? Умна си, но едва ли си вундеркид. Както и да е. Похвалницата си е баш похвала, грамота или както искаш го приемай- правилно си се ориентрала.
Коя стара компания ли? Ами.. така да се изразя "метълската" компания. След почти година пак се събрахме .. Вярно, че не сме всички, тъй като някои си намериха нови булки, с други се поскарахме, трети се нацепиха щото имали бивши в компанията.. но важното е че се виждаме и аз сега всичко е ОК.
Колкото до даскалото.. някво.. напоследък само физиката и математиката ме греят, но нещо по математика не се оправям много добре. Имам 3-ка и сега ще я оправям.
Мда.. новия ми телефон вече не е много нов.. 3 пъти падна и го ритах без да видя по улицата, докато не ми напомняха че е паднал.
Страшно съм навита да си купя най- накрая бас китара, но първо тряа обсъдя идеята с баща ми, за да може по някъв начин да ме спонсорира.. че сама нз отде ще изровя 600-700 кинта..
Любовния живот или гаджета така да го наречем няма.. ;д има тук таме някой симпатяга, ама .. ддз ;д
А да- измислих как и къде ще празнувам РД-то.. ще правим пикник в парка. Мисля че доста оригинално го измислих.. Та.. сигурно изпускам нещо интересно, но точно в момента не се сещам.. айде после пак ще пиша :)
Коя стара компания ли? Ами.. така да се изразя "метълската" компания. След почти година пак се събрахме .. Вярно, че не сме всички, тъй като някои си намериха нови булки, с други се поскарахме, трети се нацепиха щото имали бивши в компанията.. но важното е че се виждаме и аз сега всичко е ОК.
Колкото до даскалото.. някво.. напоследък само физиката и математиката ме греят, но нещо по математика не се оправям много добре. Имам 3-ка и сега ще я оправям.
Мда.. новия ми телефон вече не е много нов.. 3 пъти падна и го ритах без да видя по улицата, докато не ми напомняха че е паднал.
Страшно съм навита да си купя най- накрая бас китара, но първо тряа обсъдя идеята с баща ми, за да може по някъв начин да ме спонсорира.. че сама нз отде ще изровя 600-700 кинта..
Любовния живот или гаджета така да го наречем няма.. ;д има тук таме някой симпатяга, ама .. ддз ;д
А да- измислих как и къде ще празнувам РД-то.. ще правим пикник в парка. Мисля че доста оригинално го измислих.. Та.. сигурно изпускам нещо интересно, но точно в момента не се сещам.. айде после пак ще пиша :)
Ми Викс и аз точно тва им казах, а вече не помня каква беше реакцията им..
Мм.. имам за разказване няколко така да се нарече ''шокиращо-смешни'' случки, ама те не са особенно за пред форум и интернет
Мхм.. наистина много оригинално си го измислила, поздрави за идеята
Мм.. имам за разказване няколко така да се нарече ''шокиращо-смешни'' случки, ама те не са особенно за пред форум и интернет
Мхм.. наистина много оригинално си го измислила, поздрави за идеята
Страница 34 от 37 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35, 36, 37
CrAzY FoRuM :: ДрУгИ :: Лафче
Страница 34 от 37
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите