ОГРОМНА СПАМ ТЕМА!!! Vol. 3
+6
Katq_Love_Mitko
djindja
I wiLL aLwaYs LoVe You!!!
Videto
Maria
RaLi.. Love You
10 posters
CrAzY FoRuM :: ДрУгИ :: Лафче
Страница 18 от 37
Страница 18 от 37 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 27 ... 37
Videto- {CrAzY_FoReVer}
-
Брой мнения : 1625
Местожителство: : Казанлък май таун
Registration date : 05.11.2007
Re: ОГРОМНА СПАМ ТЕМА!!! Vol. 3
Хора, мисля да се отказвам от форума...Вече не мога да се сетя какви теми да пусна...В момента се сещам единственно за една, но тя...със нея или без нея ще е все тая...
Ммммм не мисля да е тай
Videto- {CrAzY_FoReVer}
-
Ади да пишенм насякаде хорад а въстановим форума
Videto- {CrAzY_FoReVer}
-
Пффф, не знам...честно говоря...Яко е да си имаш форум, ама да пишат в него и...някак си в тоя форум ми беше приятно, а ся вече не е така...
ТряЪт нови теми и т.н.
I wiLL aLwaYs LoVe You!!!- Полека, ще строшиш клавиатурата
-
Брой мнения : 2943
Местожителство: : BapHa
Registration date : 04.11.2007
Ми да аре да тарсим теми в други форуми?
Videto- {CrAzY_FoReVer}
-
Аз ша тарся
Videto- {CrAzY_FoReVer}
-
Videto написа:Ади да пишем насякаде хорад а въстановим форума
Ми Види ти като имаш време- пиши.. Тфа че ти по цял ден си и у вас и киснеш на компа не е моя работа! Аз не мисля да кисна по цял ден пред компютъра пишейки в форума само и само да не умре и само да има мнения! Така или иначе рано или късно ще ни омръзне и ще се откажем.. Сега сме на по 13 години и тфа ни е на акъла ама другата година дълбоко се съмнявам че Крейзи-то ще съществува и ще пишам тука.. А и аз и сега съм си много натоварена! На даскало от 8 до 5, след тфа учи, че после излизай, ходи на уроци с бандата, ходи на репетиции за концерта.. Ми сори ама.. Пиши си ти кат имаш зор! Ние пишем когато можем.. И къф ли е смисъла да се напъваш толкоз с тва писане като рано или късно ще изтрият форума от сървъра и всичко ще трябва наново..
Аз също се опитвам да пиша...На мене работата ми - каквато и да е се върши на компа.И не ставам...почти...само дето не уча от тука...уча ама не тея неща дето са за даскало.Аз съм човекът, който най-много стои.Пък и в крайна сметка - ако искате пишете...Аз други теми няма от къде да намеря...
Едит : Докато аз се занимавам с компютри Крейзи Форума ще съществува!Поне сега за тийнейджърките ми години...аз без форуми не мога, по цял ден кисна в най-различни...Влизам в около 5-6 форума и пиша редовно в няколко групи във Вбокс...правете си сметката
Едит : Докато аз се занимавам с компютри Крейзи Форума ще съществува!Поне сега за тийнейджърките ми години...аз без форуми не мога, по цял ден кисна в най-различни...Влизам в около 5-6 форума и пиша редовно в няколко групи във Вбокс...правете си сметката
Никога няма да напусна Крейзи Форум!И нито един потребител да няма - сама ще си пиша пък!
именно тва е зн че ще ми писне ама може по едно мнение да пиша на месец ама ша ко прая
Videto- {CrAzY_FoReVer}
-
ОМГ.. Мимс ся мислиш че ще си прекараш тийн годинките в форумчета.. Ми.. да ти кажа само тей си мислиш.. Като си намериш нови приятели изобщо няма да се прибираш камо ли да мислиш за комп, още по малко за форум.. Всичко минава.. Сега всички пишем, но примерно другата година някой може много да зубри и да спре.. После ще отвикне и ще се откаже, след това друг, друг и т.н.. И накрая тука ще запустее и бля бля.. Или пък ще изтрият форума от сървъра (както става рано или къснп) ще ни заминат хилядите мнения, ще се ядосаме, ще почнем пак да трупаме, пак ще рият пак ще се ядосаме и ще се откажем.. Сега може да ти е много кеф тука като цяло в мрежата, но ще видиш че като се запознаеш с нови хора въобще няма да е така.. Да не говорим пък че след година като влезеш в някоя гимназия изобщо няма да имаш време да сядаш на комп (особено първата година)... Изобщо няма да ти е до подръжка на някакъв форум.. Ти кво мислиш.. И Рала ако я приемат тая година кат влезе нейде първата година може да не учи ама кат я затрашат едни двойки гледай как ще се учи.. Тей че очаквайте др-та година да сме си само 3-те.. А и нищо чудно и ние да се откажем щото нали ще държим матури и с тях ще ни приемат.. Недей мисли че целия свят е свързан с компютър и интернет..
А Види ти сега казваш че ще пишеш мнения.. Я си представи че станем на по 25 години имаме семейства и Мимито въпреки всичко си държи форума (нищо лично просто давам пример) ти кво си мислиш че ще си остайш примерно детето и мъжа за да седнеш и да пишеш в някаф форум?!.. Или станем пенсионерки и въпреки сичко Мимито продължи с форума.. И ако си в някой старчески дом кво? Ще ходиш в някоя интернет зала ли? Моля еи оправете се и двете щото изобщо не се осъзнавате кви глупости пишете..
А Види ти сега казваш че ще пишеш мнения.. Я си представи че станем на по 25 години имаме семейства и Мимито въпреки всичко си държи форума (нищо лично просто давам пример) ти кво си мислиш че ще си остайш примерно детето и мъжа за да седнеш и да пишеш в някаф форум?!.. Или станем пенсионерки и въпреки сичко Мимито продължи с форума.. И ако си в някой старчески дом кво? Ще ходиш в някоя интернет зала ли? Моля еи оправете се и двете щото изобщо не се осъзнавате кви глупости пишете..
Викс, донякъде си права.А за матурите и кандидатсването - аз не мисля да кандидатствам някъде.Плановете ми са да остана тука до 12 клас и след тва някъде да уча.Пък ще видим...има време.Новите хора ги търся, но не ги намирам...тряя пусна обява А на комп ще стоя...просто няма как да се отделя от него...интересно ми е..смисъл не ми е интересно да джиткам на няква игричка или чатене...а там всичките му останали глупости Операционни системи, проблеми, хардуер и т.н
P.S - Разбира се, че някой ден форума ще умре Ся кат се замисля снощи не съм била права...Всичко умръзва!
Още един едит:
За тийн годините ми във форума...и аз мисля, че само си мисля Сега като се замисля...абе има време, предстои ни да видим какво ще стане, и с мене, и с форума...
P.S - Разбира се, че някой ден форума ще умре Ся кат се замисля снощи не съм била права...Всичко умръзва!
Още един едит:
За тийн годините ми във форума...и аз мисля, че само си мисля Сега като се замисля...абе има време, предстои ни да видим какво ще стане, и с мене, и с форума...
Последната промяна е направена от Maria на Пон 14 Апр - 10:33; мнението е било променяно общо 2 пъти
Както джиджито умря и тоя форум ще умре.. В джиджито се пишат по 10 мнения на месец и то в проблеми.. Все някога и тука ще стане така..
-
Абе да мре.Остаяме го да мре.Ама ми обещайте,че ще дойдете на погребението му
Поне до края на учебната година може би няЪ да умре, ама лятото не вярвам някой да виси в форума.. Аз ся влизам щот не ми са учи и няЪ време за кога да изляза щот съм 2-ра смяна, ама катУ миниИм пърфФа.. Какту и дЪ е.. Пък ако вляза някъде, едва ли ще влизам в форума, ама няя да е от зубрене де.. ;]] Пфф, а ако остана в Яворов напраУ УЖС!!! По-хуУ да сЪ метна от някъде..
-
Всъщност на мене проблема ми май е друг...и не е свързан с форума...Тука няя го напиша, ама който иска да знае...да драска по скайп.Срам ме е да го напиша в личните проблеми ...
Ок и аз да се съглася Викс чак до там не мисля
Videto- {CrAzY_FoReVer}
-
Апффф днеска явно е ден на прецакването на програмите.Преинсталирах АИМП, ся се наложи Мозилата да преинсталирам само 2 пъти и пак няма оправия...апффф..
Страница 18 от 37 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 27 ... 37
CrAzY FoRuM :: ДрУгИ :: Лафче
Страница 18 от 37
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите