This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Тей.. Задължително чети и задължително отговори!
3 posters
CrAzY FoRuM :: Free time :: Кино & ТВ
Страница 1 от 1
Тей.. Задължително чети и задължително отговори!
Значии.. Аз мноу убичам да гледам някфи филми от рода на Шрек, Ледена епоха, Стюърт литъл и т.н.. Абе темата нз дали е за тука ама нали е свързана с филми тука я пуснах. Давайте идеи за такива филми.. Дет да са комедии и да са 3д анимация или само анимация.. Ддз.. Мноу са ми яки (знам че съм като дете и съм де ама..).. Тей.. Давайте идейки плс щоТ ся искам да си дръпна такива.. Пък и някой от вас също можи да си дръпне нещо такова.. Айде.. Дано сте ме разбрали.
Re: Тей.. Задължително чети и задължително отговори!
Garfield, Surf's up, Open Season...в момента други не се сещам ама ще се сетя 100% за още...и на мене тея са ми любимите филми ;)
Open Season днеска го дръпнах и гледах малко.. Много е як.. Мм.. сетих се: Рататуи е мноу як
Happy Feet!Ама не мене много много не ми харесва.Ся ше го тегля тоя Рататуи
Ледена епоха,Шрек 1,Шрек 2,Шрек 3.
StrikeR- Зарибен
-
Брой мнения : 89
Местожителство: : Че удома.
Registration date : 21.01.2008
Kung Fu Panda.
http://thepiratebay.org/tor/4232523/Kung.Fu.Panda.%5B2008.Eng%5D.TS.DivX-LTT
Теглете филма оттука^.А субтитри съм изтеглила отделно, не са в торента, който иска ще му ги пратя по Скайпа.Филма е много интересен и си заслужава да се изгледа.
http://thepiratebay.org/tor/4232523/Kung.Fu.Panda.%5B2008.Eng%5D.TS.DivX-LTT
Теглете филма оттука^.А субтитри съм изтеглила отделно, не са в торента, който иска ще му ги пратя по Скайпа.Филма е много интересен и си заслужава да се изгледа.
Да ве Мимс ама гледам тфа е някаф пиратски сайт.. от името де.. Нз до колко е пиратски.. :D то не че и замундата и арената не са ама айде ся.
БТВ: Сори за Оффтопика ;)
БТВ: Сори за Оффтопика ;)
CrAzY FoRuM :: Free time :: Кино & ТВ
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите