This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
КфО мислите за "имитационните бижута"
4 posters
CrAzY FoRuM :: ДрУгИ :: Лафче
Страница 1 от 1
КфО мислите за "имитационните бижута"
Значи за да поразясня:
Какво мислите за така наречените "ментета" или "тенекийки".. ? Купувате ли си такива? Според вас модерни ли са или са проява на лош вкус? .. Или може би не ги харесвате но като ви блесне нещу в окото и ви изглежда яко си купувате? Според вас манистените гривнички и герданчета спадат ли към тази група? Ами айде.. кажете си мнениету ;)
Какво мислите за така наречените "ментета" или "тенекийки".. ? Купувате ли си такива? Според вас модерни ли са или са проява на лош вкус? .. Или може би не ги харесвате но като ви блесне нещу в окото и ви изглежда яко си купувате? Според вас манистените гривнички и герданчета спадат ли към тази група? Ами айде.. кажете си мнениету ;)
Re: КфО мислите за "имитационните бижута"
Аз нямам нито едно такова в момента и няма да имам.Имала съм..ама то със стоенето и раждясва.В момента съм с златен синджир (тъй ли се пише?! ) и със златно кръстче на него...майка ми иска да му купува нещо сребърно ама аз й казах, че ше си помисля И пръстен иска да ми купува, но мене тва ме дразни на ръката...някак си все едно някой те е хванъл за пръста и не те пуска Да, понякога тея "бижута" изглеждат яки ама се въздържам...е, може да си купя ама след време не искам да го виждам, а със стоя златния съм от рождения ми ден миналата година и не съм го сваляла от мене...
аЗ сЪм нЪ среброУу.. Най мЪ радФъЪт обИцИте ми.. нИ наМ щуУ.. Иначе сЪ кефЯ нЪ тенекетЪъ, амЪ зЪвиси.. АкУ сЪ мнаУ претрупани, нИ мЪ кефЯт.. Мм.. фенЯ сЪ на значкиИ, значкии и пак значкииИи.. мноУ мЪ радФъЪт.. Манестените сЪ.. мИ деЪ знам.. определенУ сЪ джУнджУрийки, амЪ нИзнам.. Афе, зависи от комбинацийкЪтЪ ф кУятУ ги носиш..;]
I wiLL aLwaYs LoVe You!!!- Полека, ще строшиш клавиатурата
-
Брой мнения : 2943
Местожителство: : BapHa
Registration date : 04.11.2007
И аз сребро нося и някви там други дет ги имам ама не ги нося мноУ а за гривничките не им изневерявам а пак кат ми кефне ако имам пари си купуАм
Videto- {CrAzY_FoReVer}
-
Брой мнения : 1625
Местожителство: : Казанлък май таун
Registration date : 05.11.2007
ХъХ.. Начи бас фащам че ако ви събера сичките джунджурии пак ша са по- малко от тия в къщи.. Сестра ми е толкоз зарибена че... Ужс.. Само днеска си е купила 3 гердана и 3 гривни.. Малко и били нейните.. Аз нося сребро. Не харесвам тенекета. Тати кат дои и кат си напрая пиърса ш го накарам да ми купи една обица дет мноу си я харесах- неръждаема стомана и е цветна.. Мноу гот.. Според мен и тия мънистените спадат към другите боклучета.. Знам ли.. Не ме кефът.. :)
CrAzY FoRuM :: ДрУгИ :: Лафче
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите