This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
ПейтИ, уЕ vol.2
5 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Re: ПейтИ, уЕ vol.2
Бах му, уЕ.. темЪтЪ сИ утИдИ
I wiLL aLwaYs LoVe You!!!- Полека, ще строшиш клавиатурата
-
Брой мнения : 2943
Местожителство: : BapHa
Registration date : 04.11.2007
нИ тЪжЪъ.. напраУ рИвЪЪ
-
Мърдай, кучко, разкарай си от пътя ми, разкарай си от пътя ми, разкарай си от пътя ми.. Мърдай, кучко, разкарай си от пътя ми, разкарай си от пътя ми, разкарай си от пътя ми... Кой си тии? Кфо ми се надуфаш, без парите на тати нищо не струваш.. Кой си тии? Ти си пълен щраус, *тУкЪ нещУ казфЪ дет нИ моЪ гУ фанЪЪъ* ..не приличаш на Мики Маус.. Кой си ти? Кфо ми се надуфаш, без парите на тати нищо не струваш.. Кой си ти? *блЯ блЯ пак унУфа за Мики Маус* Мърдай, кучко, разкарай си от пътя ми, разкарай си от пътя ми, разкарай си от пътя ми.. Мърдай, кучко, разкарай си от пътя ми, разкарай си от пътя ми, разкарай си от пътя ми..
-
Оххх ше се пръсна от смях Бахти текстаSlim Shady Baby написа:Мърдай, кучко, разкарай си от пътя ми, разкарай си от пътя ми, разкарай си от пътя ми.. Мърдай, кучко, разкарай си от пътя ми, разкарай си от пътя ми, разкарай си от пътя ми... Кой си тии? Кфо ми се надуфаш, без парите на тати нищо не струваш.. Кой си тии? Ти си пълен щраус, *тУкЪ нещУ казфЪ дет нИ моЪ гУ фанЪЪъ* ..не приличаш на Мики Маус.. Кой си ти? Кфо ми се надуфаш, без парите на тати нищо не струваш.. Кой си ти? *блЯ блЯ пак унУфа за Мики Маус* Мърдай, кучко, разкарай си от пътя ми, разкарай си от пътя ми, разкарай си от пътя ми.. Мърдай, кучко, разкарай си от пътя ми, разкарай си от пътя ми, разкарай си от пътя ми..
Намери текста и ский БенджитУ ко пей.. тЯ тЪс СиситУу е некфЪ олигУфренясЪлЪ, амЪ нЪ БенджитУ дУмитЕ мЪ цепЯт.. Как псуЪъ..
-
Във Свиленград Ивана е купона сега, Шамара, Конса и Г-н 100 кила, отбора Узорпатори и Главите, обичаме да шибаме яко жените.. *лЯ лЯ * Отново с тая песен запомни.. *бляЯ, тукЪ пеЙ достЪ* Шамара продължавам сега, балъците ебавам за това, на всички нещастници майка ви да еба, с Узорпатори, Конса и Г-н 100 Кила.. *припефФ* Тин, тин ми вика, момчета с камофлажа, ще ви кажа, че и аз съм част от екипажа, сега ще ви покажа колко ми е дълъг стажа, по въпроса свойто мнение искам да изкажа, искам да напълня с трева гаража, а в двора ми плантация голяма както плажа, с свойте рими продължаам да въртя километража, в ръката микрофона, а в другата грамажа.. *и там сИ пеЯт лЯ лЯ *
-
Videto- {CrAzY_FoReVer}
-
Брой мнения : 1625
Местожителство: : Казанлък май таун
Registration date : 05.11.2007
who will trade his karma for my kingdom
a sacrificial rite to render truth
the fire in my soul rejects my wisdom
cause all you do in life comes back to you
a sacrificial rite to render truth
the fire in my soul rejects my wisdom
cause all you do in life comes back to you
In a perfect world
This could never happen
дрън дрън
Значи когато пиша много от една песен, а не чувам кво се пее ше слагам по 3 звездички - ***
This could never happen
дрън дрън
Значи когато пиша много от една песен, а не чувам кво се пее ше слагам по 3 звездички - ***
Боб боб бейби ПЛС не ме оставяй сам... :Д
djindja- Манияк
-
Брой мнения : 282
Местожителство: : ФОРКС, ВАШИНГТОН
It's too late apologize
It's too late
I said it's to late apologize
It's too late
така го чувам
It's too late
I said it's to late apologize
It's too late
така го чувам
За всички мои братя на небето, за всички мои хора от нашто гето, за тея които мислят не с ума, а със сърцето, поздрави {Black2Boy} изпраща ви момчето..
-
Кен лийй, либу дибу даут ююююююю, кен лййййййййййййййй, либу дибу даут юю, оуу кен лйййй... :lol!:
-
и ето почва нещо да кипи ..ии незнам си коо.. и се моля на всички богове, да не гръмне, не.. Тфа е.. 10х зЪ аплодисментитЕе.. :first:
-
And baby everytime u touch me I've become a hero ... дрън дрън...само просотии Ф тая песен ръсят
Страница 1 от 2 • 1, 2
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите