This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Photoshop
+2
Maria
RaLi.. Love You
6 posters
CrAzY FoRuM :: Free time :: Компютри
Страница 1 от 1
Photoshop
Значи тфа е тема в която ще можем да си помагаме.. Примерно може някой да е намерил инетересен и хубав урок и съответно може да пусне линк към него.. Ъ... Може ако някой има проблем или нещо такова да пише, а останалите да му помагат да го разреши... И тей..
Значи аз имам един проблем, и понеже Мимито по разбира в тая област ако може да помага.. С кой инструмент мога да режа?! Не мога да разбера.. Пробвах с кво ли не.. Или аз не го прая кат хората или не мога.. Мимс моля те помагай..
Значи аз имам един проблем, и понеже Мимито по разбира в тая област ако може да помага.. С кой инструмент мога да режа?! Не мога да разбера.. Пробвах с кво ли не.. Или аз не го прая кат хората или не мога.. Мимс моля те помагай..
Re: Photoshop
аз препоръчвам Пикаса мн добър
Katq_Love_Mitko- Зарибен
-
Брой мнения : 64
Registration date : 14.01.2008
Пикаса, мойто момиче, е програма за правене на колажи, което няма нищо общо с Фотошоп!!!Съвсем отделна и тъпа програмка си е тва!Не може да стъпе на ПС на кутрето!Ти въобще знаеш ли какво е Фотошоп (и ся да не земеш да избягаш от форума, нищо лично, малко съм и напрегната ако съм те обидила с нещо.Peace :) )
Мм.. пикасЪтЪ е дУбра.. нИ е мноУ тЪпЪ.. ПейнтЪъ е класика [гуляЪ тЪпня], а ФотошопЪ е наЙ-дУбрата прУграмка и зЪ тФа аз нищУ нИ фащЪм.. МалкУ съМ кЪт индианчиИ
I wiLL aLwaYs LoVe You!!!- Полека, ще строшиш клавиатурата
-
Брой мнения : 2943
Местожителство: : BapHa
Registration date : 04.11.2007
Абе.. ЪъЪ.. Начи аз уж разбирам нали.. *почесвъ съ* .. Тъ исках да кажа че пише на раздела: КомЮтри ;/
якуУ.. тФа можИ дЪ е лаФ
-
хЪхЪ... Да.. бе в тоз форум мое да не съ пише мноУ, ама кат почнем мажем и пишем най- якити лафуве!
Викс, ай там нЪ дескЪ нЪ комЮтара имаш икона за скайп.. Нали моиш да я ползваш? Ай, пиши..
-
Ко уе.. Аз си я ползвам ама ти нешу не моиш.. Ти ми пиши уе! Имам само още 37 мин на компа! ти решааш
тФа изби рибата Май че тва го скраднах от някой ама не ми иде на акала от кой
Videto- {CrAzY_FoReVer}
-
Брой мнения : 1625
Местожителство: : Казанлък май таун
Registration date : 05.11.2007
Кое, фее.. с мноУ дфУсмислици пишИш.. Ай малкУ уточняФай, че "умните" кат мен загряЪт баФну си пак.. Имай уФажение..
-
TheForumIsDead написа:Пикаса, мойто момиче, е програма за правене на колажи, което няма нищо общо с Фотошоп!!!Съвсем отделна и тъпа програмка си е тва!Не може да стъпе на ПС на кутрето!Ти въобще знаеш ли какво е Фотошоп (и ся да не земеш да избягаш от форума, нищо лично, малко съм и напрегната ако съм те обидила с нещо.Peace :) )
аУУУуу като го видях тФа напраУ лигнята спре споко де объркала съм аз попринцип имам някаФ егати фотошопа и не се разбирам с него.Нещо се се карЪме
Katq_Love_Mitko- Зарибен
-
Брой мнения : 64
Registration date : 14.01.2008
photoshop си е готина програмка ама има и други такива!
petia- Зарибен
- Брой мнения : 98
Registration date : 09.03.2008
CrAzY FoRuM :: Free time :: Компютри
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите