Дрън-дрън...линкове!
Страница 1 от 1
Дрън-дрън...линкове!
Тука...ще пускам всякакви линкове, за каквото се сетите - клипове, песни, игри, торенти, програми & etc.А който иска да коментира нещо - В СПАМА!!!
Ако някой иска повече инфо за някоя от програмите, да се свърже с мен, на лично, скайп или MSN.
Ако някой иска повече инфо за някоя от програмите, да се свърже с мен, на лично, скайп или MSN.
Последната промяна е направена от на Пет 4 Яну - 14:35; мнението е било променяно общо 1 път
Re: Дрън-дрън...линкове!
Gom Player 2.1.8.3683
Любимят ми видео плейър...Няма видео файл, който да не е пуснал до сега!
Download
Foobar2000 0.9.5
Мани го тоя Уинамп от тука!Foobar е истината!!!
Download
Любимят ми видео плейър...Няма видео файл, който да не е пуснал до сега!
Download
Foobar2000 0.9.5
Мани го тоя Уинамп от тука!Foobar е истината!!!
Download
Album:
Westlife - Back Home (05.11.2007)
Нов алубм е, и според мене си заслужава да го изтеглите, един от най-добрите им досега, даже бих казала най-добрия.
Westlife - Back Home (05.11.2007)
Нов алубм е, и според мене си заслужава да го изтеглите, един от най-добрите им досега, даже бих казала най-добрия.
Ето нещо което ще е полезно на всички, които използват Mozilla Firefox!
Това е добавка към браузъра с която можете да изтеглите всеки един клип, от всеки един сайт!Gom player възпроизвежда клиповете без проблеми, не знам за другите плейъри!
Video DownloadHelper
Dowload (само със Mozilla Firefox)
Това е добавка към браузъра с която можете да изтеглите всеки един клип, от всеки един сайт!Gom player възпроизвежда клиповете без проблеми, не знам за другите плейъри!
Video DownloadHelper
Dowload (само със Mozilla Firefox)
Userbar generator
Програма за правене на тъй наречените "юзърбар-и" ... всички ги знаете кои са
Download
Програма за правене на тъй наречените "юзърбар-и" ... всички ги знаете кои са
Download
Winamp 5.5 Lite
Олекотена версия на Winamp, просто теглите един скин от http://www.winamp.com/skins и си имате лек стилен Уинамп :P:
Download
Олекотена версия на Winamp, просто теглите един скин от http://www.winamp.com/skins и си имате лек стилен Уинамп :P:
Download
Хора, щях да падна от стола като видях това...Един наистина невероятен плейър, но за жалост малко известен.Влизам си аз да видя в Калдата някфа друга версия на Уинамп, че тоя дето го имам при затваряне все дава някфи грешки и гледам в коментарите че някакъв написал за тоя плейър...Дето ще ви го представя след малко...И си викам "Защо да не пробвам нещо ново" .. както обичам да казвам де И реших да го дръпна...
След инсталацията видях, че не е много по различен дизайна от тоя на Уинамп...Сейфам плейлиста от Уинамп и го вкарвам в нашия "приятел" и какво да видя - подреди ми песните по папки.Такамз...Пусках аз една песен, а след като свърши тя, при почването на следващата двете се сляха!Много яко!Такамз...Реших да видя и скиновете...То тоя официалния си е супер и може да бъде с какъвто цвят си искаш...След тва гледам може да записва от радио!Абе супер, минимизирам го аз, той стана една съвсем малка лентичка и има икона долу като на Скайпа...
Плейър, който да ми допадне колкото него не бях срещала...И ще се радвам да го изтеглите и инсталирате, а ако не ви хареса няма никакъв проблем да си слушате пак с Уинамп :) А ако не ви харесва външния вид, в официалния му сайт има скинове :)
AIMP2
Download
Edit : Screenshoot
След инсталацията видях, че не е много по различен дизайна от тоя на Уинамп...Сейфам плейлиста от Уинамп и го вкарвам в нашия "приятел" и какво да видя - подреди ми песните по папки.Такамз...Пусках аз една песен, а след като свърши тя, при почването на следващата двете се сляха!Много яко!Такамз...Реших да видя и скиновете...То тоя официалния си е супер и може да бъде с какъвто цвят си искаш...След тва гледам може да записва от радио!Абе супер, минимизирам го аз, той стана една съвсем малка лентичка и има икона долу като на Скайпа...
Плейър, който да ми допадне колкото него не бях срещала...И ще се радвам да го изтеглите и инсталирате, а ако не ви хареса няма никакъв проблем да си слушате пак с Уинамп :) А ако не ви харесва външния вид, в официалния му сайт има скинове :)
AIMP2
Download
Edit : Screenshoot
От кУга не съм си писала в тая темЪ....Ся могЪ дЪ ви пУкажЪ нещУ амЪ нИ знам дали е точнУ зЪ тукЪ...Май нИ е, и за тва шИ го пуснЪ в една другЪ темЪ
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите