Коледни профили
4 posters
Страница 1 от 1
На кого коледният профил ви харесва най-много
Коледни профили
На кого коледният профил ти харесва най-много?Гласувай за него!Но нямате право да гласувате за себе си, щото ако всички гласуват за себе си ще стане една...Та аз гласувам за Викито...Профила е напраУ сУпЕр!МноУ ме кефи еленчето..
Re: Коледни профили
Ъм.. аз много се колебая между Гого, Ралу и Мими.. НаистинЪ не знам кое да избера.. Всички са мноУ слаТки.. Мноу ме кефят на всички подписите... Ъм... Супер са.. Оф трябва да избера един.. Уф... Айди Рал.. На Мимито и е много сладък подписа, ама на РалЪ по ме кефи поТписчетУ.. всъщност заради подписа избирам нея. Мимс не ми се сърди.. Бичкам ви!
Аз избирЪм, нЪ ВикУу.. МноУ якУ е напраенУ, амЪ най-вечИ гУ избирЪм щотУ на самия подпис пише нещУ. СмисъЪл не Ут картинкЪтЪ, амИ тя си е написЪлЪ и зЪ тФа ме кефи.. :P: ИнЪче нЪ МимитУ и нЪ ГогУ, същУ мноУ кефкЪт, амЪъ.. Дон'т уори, би хепи!
I wiLL aLwaYs LoVe You!!!- Полека, ще строшиш клавиатурата
-
Брой мнения : 2943
Местожителство: : BapHa
Registration date : 04.11.2007
Значи... На мене СТРАШНО многУ ми харесват профилите на РалитУ и ВикитУ. :P: Гласувам за профила на Рали, но и на Вики също толкова много ме радва. Много и е готин на ВикитУ с тва готино еленче и стази яка елхичка... :P: Иначе и на Мими и Видиту са много яки профилите.
Gosho- MeRRy ChristMas
- Брой мнения : 28
Registration date : 11.12.2007
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите