Искате ли... ?
3 posters
CrAzY FoRuM :: За ФоРуМа :: Новини
Страница 1 от 1
Искате ли "нов" Крейзи Форум?
Искате ли... ?
Искате ли да съживим форума за през лятото?Да го оживим по някакъв начин...аз ще се заема с дизайна, което ще вкючва нов скин, лого, рангове, може би емотиконки...и почистване.Също може да измисля и нещо ново...като раздел или екстра.
Аз съм с две ръце за "ДА!"
Аз съм с две ръце за "ДА!"
Re: Искате ли... ?
Аз съм за.. обаче има една подробност.. Все пак е лято.. не мисля че ще има кой толкова много да пише в тоя форум.. аз като гледам разбягахме се преди месеци, то какво остава за сега?.. Иначе ок съгласна съм и ако мога с нещо да съм полезна.. насреща съм Мимс, знаеш.. Но не мисля че дори и да се съживи ще мога да пиша толкова.. все пак това лято здрав релакс, ии от началото на годината здраво учене все пак искам да си вляза където искам, тка че..
Е, то ясно...Аз макар че няма да кандидатствам пак ще уча...както винаги!
Ама аз май ще се откажа от тоя форум, а ще направя сайт, който в момента го правя...И към тоя сайт ще има форум т.е на сайта форум и там вече който иска да пише ;)
Ама аз май ще се откажа от тоя форум, а ще направя сайт, който в момента го правя...И към тоя сайт ще има форум т.е на сайта форум и там вече който иска да пише ;)
Еми както искаш... Бтв искам следващата година (учебна т.е. когато аз и ти сме 7 клас) да има нещо като раздел или раздел в който да си помагаме с различни теми и т.н... общо взето да си помагаме с подготовката.. мисля че би било доста добре
О, да.Задължително.Даже сега си мисля, тоя форум да е форумът към прословутия сайт, който не се знае дали ще завърша, но се надявам да стане някога Значи решавам, че ще почистя тотално тоя форум и той ще е форумът към сайта ;)
Ща да го обновиш
Videto- {CrAzY_FoReVer}
-
Брой мнения : 1625
Местожителство: : Казанлък май таун
Registration date : 05.11.2007
CrAzY FoRuM :: За ФоРуМа :: Новини
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|