Maria CrAzY FoRuM AdMin
Брой мнения : 4468 Age : 29 Местожителство: : Абе верно, къде живея аз? Registration date : 04.11.2007
| |
RaLi.. Love You Полека, ще строшиш клавиатурата
Брой мнения : 3327 Age : 29 Местожителство: : Spain Registration date : 04.11.2007
| Заглавие: Re: Част 2 Съб 1 Дек - 17:23 | |
| Начи Миме тФа е мноУ дубра идеЪ ъмЪ сЪ кУлебая ся... Начи...
1. Ъм мисля че Мимито много заслужава да е потребител на годинката щотУ едно че направи тва яко форумче, ами и не е само то... Колко пъти го прави на различни сървъри и сайтове и не знам си още кво... Та мисля че тя мноУ заслужава тВа място... Наистина тя много се грижеше за това да ни е весело, форума да е по наш вкус, и като не знам кво постоянно изпълняваше това което искахме или искаме от нея... И ддз... Заслужава тва повече от който и да е било... Та никът и май всички го знаем :P 2. Ми... Тема... Май си е УгромнЪ спам ТемЪ... Смисъл понеже там пишем най- много... Не че аз съм я пуснала ми си ми е фаворит щоТ там си пускаме някви супер тъпи мненийца, флудками и тей нататък... Ъм в момента нямам линк, но мисля че на всички е известно къде се намира ;)
3. Раздел? Ми те всичките са си суперски... Ъм... Ама май най- фаворитския си е Дрън- дрън... А... След него е Музиката.. Абе хора да се стегнем .. Пишем само в тия 2-та подфорума + форумните игри...
4. Хм... Емотиконката... Емиии... Най яката е тая дет Мимито сама си я направи с Фотошопа ама тя не се брои... Еми със сигурност е нещо ухилено... Май е оная от скайпа дет се хили... 5. Хех.. Пак се колебая, ама ще си избера на РалитУ, щотУ е мноУ яко писенцитУ... И мноУ ме кефи онзи надпис отдолу... Ъм всъщност това е... GaNgStA^GirL
| |
|
Maria CrAzY FoRuM AdMin
Брой мнения : 4468 Age : 29 Местожителство: : Абе верно, къде живея аз? Registration date : 04.11.2007
| |
I wiLL aLwaYs LoVe You!!! Полека, ще строшиш клавиатурата
Брой мнения : 2943 Age : 30 Местожителство: : BapHa Registration date : 04.11.2007
| Заглавие: Re: Част 2 Съб 8 Дек - 12:06 | |
|
- Ми, за мен най дУбър пУтребител е ВикитУ, щотУ МимитУ е дЪ бесТ админчиИ, пЪ ВикитУ дЪ бесТ пУтребителчиИ. Прай мноУ раУти зЪ форумЪъ, мЪкар и дЪ е ДжЪсТ Ъ пУтребител, БТВ мноУ якИ бУтони, ВикуУ :P:
- СпамчитуУ, няЪ раФнЪ тая тема, уЕ :P:
- МузикЪтЪ и Дрън Дрън, но самУ заради спамЪ
- дЪ бесТ еМоТикончиИ е и :P: /двечкИ сЪ де /
- ТукЪъ вечИ е трУднУу, щотУ мноУ кефи на МимитУ подписЪ и ЕмотикончитУ, амЪ и на ВикуУ мЪ кефи МетЪълксУтУ Ади, избирЪм МимитУ, щоТу ЕмотикончуУ наистинЪъ кефи :P:
П.П. НяХ, нЯх.. За наЙ-гУлям спамЪър избирЪъм себе си МалкУ нахалнУ себе си, амЪ си е теЙ. Аз спамкЪъм най най най многуУ П.П.2: То нямЪ такЪф вЪпрос, амЪ там имЪши една темЪ.. Абе кактУ и да е.. ТряЪ сЪ сетИтИ | |
|
Videto {CrAzY_FoReVer}
Брой мнения : 1625 Age : 29 Местожителство: : Казанлък май таун Registration date : 05.11.2007
| Заглавие: Re: Част 2 Съб 8 Дек - 14:00 | |
| 1.Ами мисля че МимитУ ле тя е супир не че останалите не са ама нали тряа да е един тя си праи незнам вече на кои места форумчиту и затва а и вий и помагахте така че ви благодаря и на вас :cheers: 2.Спамъъъъ естествено май няма нужда от линк сички я знайте де е 3.Ем чи Дрън-Дрън естествину не стаайте спешни опс смешни 4.Най убууту емотикончи йе :lol!: и 5.Ам чи на Ралчу Съниту фе бацееееее страшно готино е котито много ме кефкъ А пък Ралиту е най убууто спамче | |
|
djindja Манияк
Брой мнения : 282 Age : 29 Местожителство: : ФОРКС, ВАШИНГТОН Registration date : 04.11.2007
| Заглавие: Re: Част 2 Нед 9 Дек - 18:59 | |
| 1 Потребител си е МимитУ просто мммммного яко е направила всичко :) 2 Темата разбира се е коледната изненада. 3 Форумни игри 4 :P: 5 Ами точно за профил може би на Ралито ми харесва най-много (другите да не се обиждат :) )[/url] | |
|