| Бисери, Лафове | |
|
+5Videto petia I wiLL aLwaYs LoVe You!!! RaLi.. Love You Maria 9 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Maria CrAzY FoRuM AdMin
Брой мнения : 4468 Age : 29 Местожителство: : Абе верно, къде живея аз? Registration date : 04.11.2007
| |
| |
RaLi.. Love You Полека, ще строшиш клавиатурата
Брой мнения : 3327 Age : 29 Местожителство: : Spain Registration date : 04.11.2007
| Заглавие: Re: Бисери, Лафове Чет 22 Ное - 21:55 | |
| [i]Тука има няколко екземпляра дето ме дразнят! (г-жа Ваня Лазарова) :rendeer:
Абе както се кикотиш, подсмърчаш, ако искаш на лекар иди, ама ще вземеш да ми направиш някоя излишна локва в стаята... (г-жа Милка Попова) :afro:
ЕЛицо0о шА ми изядсеш шамарите мА! (г-ца Нилюфер Ахмедова) :scratch:
има още много ама ме мързи да преписвам от тетрдаките... | |
|
| |
I wiLL aLwaYs LoVe You!!! Полека, ще строшиш клавиатурата
Брой мнения : 2943 Age : 30 Местожителство: : BapHa Registration date : 04.11.2007
| Заглавие: Re: Бисери, Лафове Сря 16 Яну - 21:32 | |
| Аз бях на 16,а той на 23.Аз му казах че ме е страх,а той ми обеща да не ме боли.Започна да го вади много бавно,осетих остра болка,потече ми кръв.ОХ за първи път ми вадеха зъб!:lol!: Тфа ЖулЪ гУ извади уТ някЪде ямЪ мноУ фени.. | |
|
| |
Брой мнения : 3327 Age : 29 Местожителство: : Spain Registration date : 04.11.2007
| Заглавие: Re: Бисери, Лафове Сря 16 Яну - 21:41 | |
| | |
|
| |
petia Зарибен
Брой мнения : 98 Registration date : 09.03.2008
| Заглавие: Re: Бисери, Лафове Сря 12 Мар - 21:35 | |
| | |
|
| |
Maria CrAzY FoRuM AdMin
Брой мнения : 4468 Age : 29 Местожителство: : Абе верно, къде живея аз? Registration date : 04.11.2007
| Заглавие: Re: Бисери, Лафове Чет 27 Мар - 11:22 | |
| Ето ви бисери от Мюзик Айдъл...Тея всичките са на Иван. "Meine Pflicht is dich weiter zu fuehren!" "Опа, стълбичка, брат, качваме се 1 2 3 " "Следващия път ше я напраиме" "Когато аз сътворя нещо прекрасно, тя настръхва" "Пеем квот си искаме" "Айтос е с мен, Бургас също е мен, цяла България е с мен, кой не е с мен?" "Я това го знаем" (като му съобщават че е финалист) "Ще я впечатля сексуално- С ГЛАС" "Говориме си с хазяина горе" "Ако ония имат талант аз имам ТАЛАНТИЩЕ" "Кво ми е бе? Лош ли съм?" "Пееме добре и актьорско майсторство сме учили" "Недейте да гласумате за мен, Фънки да е спокоен" "Харесват ме, защото съм като анимационен герой" "Айтос 30000" "Мярката е крайност която не бива да се прекрачва.Аз го правя, защото съм най-големия"
-"Защо мислиш, че ще си тръгнеш" - някой от водещите. -"За да е по-интересно" - Денислав
Ще добавям постепенно Ся само тея се сещам
| |
|
| |
Maria CrAzY FoRuM AdMin
| |
| |
Videto {CrAzY_FoReVer}
Брой мнения : 1625 Age : 29 Местожителство: : Казанлък май таун Registration date : 05.11.2007
| Заглавие: Re: Бисери, Лафове Сря 2 Апр - 13:26 | |
| А пък тоя по история при нас каза "Ти си кат пача в гащи" "Стига си яла пред мен кат кобила си прехвяарляш си краката постоянно" | |
|
| |
georgi bancov Запален
Брой мнения : 103 Age : 28 Местожителство: : Пред компа За мен... : Де да знам Registration date : 29.03.2008
| Заглавие: Re: Бисери, Лафове Сря 2 Апр - 14:43 | |
| Един цесекар отива в библиотека. Пита: -Къде са книгите за победите на ЦСКА над вечния съперник Левски?
Библиотекарят веднага отговаря: -Фантастиката е на втория етаж :roll: | |
|
| |
Maria CrAzY FoRuM AdMin
| Заглавие: Re: Бисери, Лафове Чет 3 Апр - 16:28 | |
| Снощи в БТВ имало някви звуци И в датата голям смях пада
- *** написа:
- Из Aрсенал - Ливърпул и странните звуци от бТВ-то...
- *** написа:
- При мен нещо има некви странни звуци
- *** написа:
- като ехо е :)
- *** написа:
- само при мен ли Сокачев коментира все едно е в банята???
- *** написа:
- и един самолет профуча при изтрела на Перси
- *** написа:
- Има призраци в студиото
- *** написа:
- Некви изтребители :lol: Ще бомбандират Емирейтс
- *** написа:
- леле БТВ колко са смешни, немат кинти за студио, коментират от игрището
- *** написа:
- Къв е тоя звук бе, на Алекси да не му се е доходило до кенефа и да коментира от там
- *** написа:
- Леле КВА Е ТАЯ сИРЕНА кадето идва от студиото бе
- *** написа:
- извънземен коментар
- *** написа:
- А бе що коментира Дарт Вейдър :shock:
- *** написа:
- какъв мач само... голове,самолети,странни звуци ...
- *** написа:
- Продължават изтребителите да кръжат над Емирейтс
- *** написа:
- Star Wars баце :lol:
- *** написа:
- леле, Васк0о Делов си помислих, че е диктора на стадиона
- *** написа:
- Второто полувреме се очаква да кацнат марсианците
- *** написа:
- Хем мача е напрегнат и ми е нервно и какъв тоя звук сирене ли е кво е :x
- *** написа:
- Тонрежисьора на пулта е номер едно ! Искаме още ефекти ! Да ги направи двойни гласове, забързано, забавено ... тва онва :lol: Тоя е някой неизживян ДиДжей :lol:
- *** написа:
- Сокачев се едно предава от космоса
- *** написа:
- Тия са ги изгонили от коментаторската кабинка и са коментират от коридора
- *** написа:
- Да очакваме ли Дарт Вейдър на полувремето да кацне на Емиратс
- *** написа:
- Всичко това е разработка на военните
- *** написа:
- Егати предаването честно,не сме сами те искат да се свържат с нас чрез Сокачев :shocked:
- *** написа:
- Айде Ливърпул 8) само да не ви отвлекат извънземните
- *** написа:
- Хаха кви са тия звуци баси майтапа....мислех,че само Анал 1 са способни на такива ефекти....явно съм грешал.Дали пък Пешо Василев не им прави саботаж
- *** написа:
- В банята съм.... вода няма!
- *** написа:
- Интересен коментар :lol:
- *** написа:
- Абе тея от БТВ коментират от някой кенеф на стадиона и за тва е ехото...а сирената е някоя от тея автоматичните мивки дето сами се чистат
- *** написа:
ЗНАЕХ СИИ - *** написа:
- хахаха са и некъв друг се включи
- *** написа:
- Хюстън имаме землянин в Ефир
- *** написа:
- Айде, отвлякоха ги :lol:
- *** написа:
- Алекси отлетя с кораба майка
- *** написа:
- включиха резервния вариант. Ония пергел Борис Календеров
- *** написа:
- Е поне реагираха, ако беше канал 1 така щеше да е една седмица :lol:
- *** написа:
- Мълдър и Скъли са на ход
- *** написа:
- *** написа:
- Коментара мина в едноооо лежерно темпо....заспиваме пичове,третия им вариянт е Пешо Василев
Искаме Генка Шикерова !!! :blob1: - *** написа:
- BATTLESTAR GALACTICA
- *** написа:
- *** написа:
- кой е по-добрия през първите 45?
Марсианците :lol: - *** написа:
- Тоя човек ще получи удар докато коментира.. Между другото чуваше се като Господ, а отвреме на време се чуваха мотиви от Формула 1
- *** написа:
- Мачът е готин, ама това SCI-FI влияние направо го превръща в класика! 8)
- *** написа:
- От време на време коментираше от тоалетната
- *** написа:
- Върнаха се на земята :(
[quote="***]Финала да го свири баничката :lol: :lol: - *** написа:
- *** написа:
- "по-дузпа" :lol: :lol: :lol: Тоя Сокачев кърти
Очакваме "най-дузпа" - *** написа:
- Бендтнер двоен агент!
| |
|
| |
georgi bancov Запален
Брой мнения : 103 Age : 28 Местожителство: : Пред компа За мен... : Де да знам Registration date : 29.03.2008
| Заглавие: Re: Бисери, Лафове Чет 3 Апр - 19:13 | |
| Олеле Това се казват бисери БРАВО | |
|
| |
Maria CrAzY FoRuM AdMin
| Заглавие: Re: Бисери, Лафове Пет 4 Апр - 13:57 | |
| - georgi bancov написа:
- Слушам и Do It на Nelly Furtado и Relax Take It Easy на Mika :friends:
| |
|
| |
georgi bancov Запален
| Заглавие: Re: Бисери, Лафове Пет 4 Апр - 16:42 | |
| | |
|
| |
Maria CrAzY FoRuM AdMin
| Заглавие: Re: Бисери, Лафове Пет 4 Апр - 16:56 | |
| Пффф...Боже...слушаш 2 песни едновременно!? | |
|
| |
Maria CrAzY FoRuM AdMin
| |
| |
Maria CrAzY FoRuM AdMin
| Заглавие: Re: Бисери, Лафове Съб 5 Апр - 12:31 | |
| Ся се сетих за един лаф... - Цитат :
- Ако се умираше от мързел, до сега 100 пъти да сте пукнали!
- Г-жата по Биология
Последната промяна е направена от Maria на Пон 20 Апр - 15:53; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Maria CrAzY FoRuM AdMin
| Заглавие: Re: Бисери, Лафове Нед 6 Апр - 19:00 | |
| - Цитат :
- [19:58:41] Djindja-aWaY каза: :D eto go 4udoto bojestveno dojivqh da go vidq "velikiqt Photoshop " :D
:lol!: | |
|
| |
Maria CrAzY FoRuM AdMin
| |
| |
Videto {CrAzY_FoReVer}
Брой мнения : 1625 Age : 29 Местожителство: : Казанлък май таун Registration date : 05.11.2007
| Заглавие: Re: Бисери, Лафове Пон 14 Апр - 13:50 | |
| Узунката по география и история яки исцепки "Кво са нагласяш кат шибана овца" "Ми -ъ-ъ-ъ ко съ нагласяш" "Стани малко праа ма" (Данито)"Що не седите кат учител" "Боян скоро време незнам казах незнам май ша мета пода с него" -Данчето е хубуу момиче ша и пишем тройка -Господине тя е заета няа да ви пусне(моя милост го израси тва) "Фаната олигофренията" "Затвори си балалайката ма" "БНиБ" БНБ-Баси недагавия буклук (тва е от един от нашия клас) | |
|
| |
| |
| |
Maria CrAzY FoRuM AdMin
| Заглавие: Re: Бисери, Лафове Нед 27 Апр - 18:51 | |
| | |
|
| |
Maria CrAzY FoRuM AdMin
| Заглавие: Re: Бисери, Лафове Пет 27 Юни - 15:13 | |
| | |
|
| |
Maria CrAzY FoRuM AdMin
| Заглавие: Re: Бисери, Лафове Пет 27 Юни - 15:53 | |
| Потребител на форумс.дата.бг написа: | Незначително червеничко данъци не плаща в А група играе. Що е то ? | |
|
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Бисери, Лафове Пет 27 Юни - 18:56 | |
| | |
|
| |
Denito_CF Манияк
Брой мнения : 344 Age : 29 За мен... : <LuD_Po{PrIr*Da}> Registration date : 31.01.2008
| Заглавие: Re: Бисери, Лафове Пет 29 Авг - 13:50 | |
| Браво бе,много учите....влизам в една стая половинта спат половинта учат....влизам в друга точно обратното...браво.... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Бисери, Лафове | |
| |
|
| |
| Бисери, Лафове | |
|