| Познай текста на коя песен е | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Maria CrAzY FoRuM AdMin
Брой мнения : 4468 Age : 29 Местожителство: : Абе верно, къде живея аз? Registration date : 04.11.2007
| Заглавие: Познай текста на коя песен е Нед 11 Ное - 18:07 | |
| 1-вият слага един текст на песен, следващия познава на коя песен е, той слага текст и т.н - Цитат :
- Let me go home
I’m just too far from where you are I gotta come home Let me go home I’ve had my run, baby I’m done I wanna come home | |
|
| |
I wiLL aLwaYs LoVe You!!! Полека, ще строшиш клавиатурата
Брой мнения : 2943 Age : 30 Местожителство: : BapHa Registration date : 04.11.2007
| |
| |
Maria CrAzY FoRuM AdMin
Брой мнения : 4468 Age : 29 Местожителство: : Абе верно, къде живея аз? Registration date : 04.11.2007
| Заглавие: Re: Познай текста на коя песен е Пет 16 Ное - 13:28 | |
| Toni Braxton - Umbreak My Heart ... ама не съм сигурна за фамилията й
- Цитат :
- I've become so numb I can't feel you there
I've become so tired so much more aware I'm becoming this all I want to do Is be more like me and be less like you [b] | |
|
| |
Брой мнения : 2943 Age : 30 Местожителство: : BapHa Registration date : 04.11.2007
| |
| |
RaLi.. Love You Полека, ще строшиш клавиатурата
Брой мнения : 3327 Age : 29 Местожителство: : Spain Registration date : 04.11.2007
| Заглавие: Re: Познай текста на коя песен е Пон 19 Ное - 19:25 | |
| Coolio - Gangsta's paradise
I`ve been waiting all day for ta babe so won`t cha come and sit, and talk to me, an tell me how we`re gonna be together always... Hope that you`ll be late at night, hold on to my pillow tight and think about you promissed me forever... | |
|
| |
Maria CrAzY FoRuM AdMin
| Заглавие: Re: Познай текста на коя песен е Пон 19 Ное - 20:59 | |
| Jojo - Get Out...Викс ти намери ли й инструментала най-сетне? - Код:
-
[b][b][b][i]You raise me up, so I can stand on mountains; You raise me up, to walk on stormy seas; I am strong, when I am on your shoulders; You raise me up... To more than I can be. [/i][/b][/b][/b] | |
|
| |
| Заглавие: Re: Познай текста на коя песен е Пон 19 Ное - 21:09 | |
| Westlife - You Raise Me Up
Cut my life into pieces
I've reached my last resort
Suffocation, no breathing
Don't give a fuck
If I cut my arm bleeding
Do you even care
If I die bleeding?
| |
|
| |
Брой мнения : 3327 Age : 29 Местожителство: : Spain Registration date : 04.11.2007
| Заглавие: Re: Познай текста на коя песен е Чет 29 Ное - 21:37 | |
| DdzZzZ :D
С кой ли си сега,кого обичаш ти (Все още теб) Съжалявам незнаех, че толкова боли (Вече знаеш) Можеш ли да бъдеш с мен (Мога да опитам) Можеш ли да ми простиш Обичай ме отново, боли ме щом мълчиш И без тебе живях (И без мене живя) И без тебе чувах смях И без тебе се радвах, но чак сега разбрах Била съм щастлива (Била си щастлива) Защото бях до теб (До мен) Но теб сега те няма и живота ми е лед | |
|
| |
| Заглавие: Re: Познай текста на коя песен е Съб 8 Дек - 10:58 | |
| Stenkata feat. Eipril - Otnovo kum tebМразиш ме, защото те оставих без внимание. Мразиш ме, но за мен си северно сияние. Мразиш ме, не бях никак мил със теб. Мразиш ме, трябваше да съм до теб!!!
| |
|
| |
Maria CrAzY FoRuM AdMin
| Заглавие: Re: Познай текста на коя песен е Вто 8 Апр - 20:00 | |
| Тая тема нещо много замрая и... ЪъЪпПп!Слагам нов текст It's my life It's now or never I ain't gonna live forever I just want to live while I'm alive | |
|
| |
| Заглавие: Re: Познай текста на коя песен е Вто 8 Апр - 20:07 | |
| Boin Jovi- It`s my life!
For Heavy Metal We Will Die! | |
|
| |
Maria CrAzY FoRuM AdMin
| Заглавие: Re: Познай текста на коя песен е Вто 8 Апр - 20:11 | |
| Имаше една песен, дето я слушаше ти, Викс.Май беше на Iron Maiden или Manowar и се казваше Die For The Metal
I miss you so, Seems like it's been forever, That you've been gone. Where'd you go? I miss you so, Seems like it's been forever, That you've been gone, Please come back home...
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Познай текста на коя песен е Вто 8 Апр - 20:16 | |
| Fort Minor - [b]Where'd you go?
[/b]Главите долу щото имам изненада, ей, главите долу щото някой може да пострада, ей, главите долу рапар мадата напада с канонада от рими обстрелва разрушава.. | |
|
| |
Maria CrAzY FoRuM AdMin
| Заглавие: Re: Познай текста на коя песен е Пон 28 Апр - 15:51 | |
| Сигурно е нещо на Джентарото But my dreams they aren't as empty As my conscience seems to be I have hours, only lonely My love is vengeance That's never free | |
|
| |
| |
| |
Maria CrAzY FoRuM AdMin
| Заглавие: Re: Познай текста на коя песен е Пон 17 Ное - 20:50 | |
| Неее знам...
"Now hush little baby don’t u cry Everything's gonna be all right Stiffin' that upper lip up little lady I told ya Daddy’s here to hold ya through the night I know mommy’s not here right now and we don’t know why We fear how we feel inside, it may seem a little crazy Pretty baby but I promise, Mama’s gon' be alright" | |
|
| |
| Заглавие: Re: Познай текста на коя песен е Вто 18 Ное - 20:11 | |
| Иии.. тфа усещам, че е специално за мени.. ;d Mockingbird ;]]
^^ ако беше мой човек, щях да умра за теб, но ти ни предаде, да умреш е твой ред [!]
| |
|
| |
Maria CrAzY FoRuM AdMin
| Заглавие: Re: Познай текста на коя песен е Пон 26 Яну - 21:29 | |
| Нямам си и напредстава... Because you live and breathe Because you make me believe in myself when nobody else can help Because you live, girl My world has twice as many stars in the sky
ляляляля xD | |
|
| |
Rosi chan
Брой мнения : 21 Age : 26 Местожителство: : Konoha За мен... : Pervy,Funny,Kind,Smart and other...x) Registration date : 07.04.2009
| Заглавие: Re: Познай текста на коя песен е Сря 8 Апр - 13:33 | |
| Jesse McCartney - Because You Live Love me or hate me, it's still an obsession Love me or hate me, that is the question If you love me then, thank you! If you hate me then, **** you!
| |
|
| |
Maria CrAzY FoRuM AdMin
| Заглавие: Re: Познай текста на коя песен е Сря 8 Апр - 17:15 | |
| Lady Sovergein - Love Me Or Hate Me И btw като си нямаше напредстава кой е Джеси, как разбра коя е песента?
She'll see I'm not so tough Just because I'm in love with an uptown girl You know I've seen her in her uptown world She's getting tired of her high class toys And all her presents from her uptown boys She's got a choice
| |
|
| |
| |
| |
Maria CrAzY FoRuM AdMin
| |
| |
| Заглавие: Re: Познай текста на коя песен е Съб 29 Авг - 15:39 | |
| Jonas Brothers - when you look me in the eyes xd
Can you hear me? Stop, look, listen to my voice, It was never my choice to feel all alone This is my home Back up , you don't know if you've never been here, You've never been to the place inside, I face my fears It takes everything I am | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Познай текста на коя песен е | |
| |
|
| |
| Познай текста на коя песен е | |
|