| Westlife | |
|
+6~l1fe_sucks~ Gosho RaLi.. Love You I wiLL aLwaYs LoVe You!!! djindja Maria 10 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Maria CrAzY FoRuM AdMin
Брой мнения : 4468 Age : 29 Местожителство: : Абе верно, къде живея аз? Registration date : 04.11.2007
| Заглавие: Re: Westlife Съб 1 Мар - 20:22 | |
| ХоръЪъЪ някой да има предположения, защо само Кевин го няма в клипа на Us Against The World, който пуснах малко по-назад...Започвам да се съмнявам, че това е лъжа...На Киън приятелката я има, на Шейн и Ники съпругите и децата ги има, а на Марк никой няма... | |
|
| |
Maria CrAzY FoRuM AdMin
Брой мнения : 4468 Age : 29 Местожителство: : Абе верно, къде живея аз? Registration date : 04.11.2007
| Заглавие: Re: Westlife Пон 3 Мар - 18:02 | |
| Така...Както казах сега ще ви разкажа как са станали Уестайф.НакраткУ естественнУ :) Шейн, Марк и Киън са от малък град.Мисля, че беше Sligo, Ирландия.Там си имали няк'ва местна банда в която били 6 момчета.Майката на Шейн изпраща запис на някакъв си от екипа на Бойзоун.Всъщност тоя е създателя на Мюзик Айдъл ама тва са подробности.Тоя ги харесва и иска да отидат в Дъблин за нещо си.Но не заминават 6-тимата членове на тая група, а само Шейн, Марк и Киън, причините онея да не заминат не ги знам.Там той разбира, че трябва да им се даде шанс, но понеже са 3-ма тоя обявява прослушване и така избират Брайън идиота, който напусна и през миналата седмица е казъл, че иска да се връща и да продължи турнето заедно с тях ама те са му отказали.Киън най-яко го реже щото му е бил най-добър приятел, а го е предал и така...И избрали там Брайън и Ники и станали Уестлайф...
По-късно ще си продължа писанията, а темата ще бъде "Какво стана за тея 10год."
| |
|
| |
Videto {CrAzY_FoReVer}
Брой мнения : 1625 Age : 29 Местожителство: : Казанлък май таун Registration date : 05.11.2007
| Заглавие: Re: Westlife Сря 5 Мар - 21:07 | |
| :lol!: | |
|
| |
Maria CrAzY FoRuM AdMin
| Заглавие: Re: Westlife Сря 5 Мар - 21:21 | |
| | |
|
| |
Videto {CrAzY_FoReVer}
Брой мнения : 1625 Age : 29 Местожителство: : Казанлък май таун Registration date : 05.11.2007
| Заглавие: Re: Westlife Сря 5 Мар - 21:27 | |
| | |
|
| |
Videto {CrAzY_FoReVer}
| Заглавие: Re: Westlife Сря 5 Мар - 21:29 | |
| "и така избират Брайън идиота" Тва е най-смешното
| |
|
| |
Maria CrAzY FoRuM AdMin
| |
| |
Videto {CrAzY_FoReVer}
| Заглавие: Re: Westlife Сря 5 Мар - 21:43 | |
| Тва за Шейн ме разби | |
|
| |
georgi bancov Запален
Брой мнения : 103 Age : 28 Местожителство: : Пред компа За мен... : Де да знам Registration date : 29.03.2008
| Заглавие: Re: Westlife Съб 10 Май - 14:52 | |
| | |
|
| |
westlife77
Брой мнения : 7 Registration date : 23.07.2008
| Заглавие: Re: Westlife Сря 23 Юли - 9:42 | |
| Най-великата група на света - е поне за мен са такива. | |
|
| |
westlife77
Брой мнения : 7 Registration date : 23.07.2008
| |
| |
Maria CrAzY FoRuM AdMin
| Заглавие: Re: Westlife Пет 25 Юли - 10:00 | |
| За какво говориш?За "кражбата" ли ? | |
|
| |
nani
Брой мнения : 1 Age : 32 Registration date : 21.03.2009
| Заглавие: Re: Westlife Съб 21 Мар - 17:47 | |
| Obojavam gi lubimata mi grupa.Lumimetsa mi e nicky ima dobro chustvo za humor ,mnogo e gotin ,hubav ima mnogo gotin glas prekrasna usmivka ,mnogo e sladi4uk.A ot pesnite im sa mi lubimi vsi4ki
Обожавам ги, любимата ми група. Любимеца ми е Ники, има добро чувство за хумор, много е готин, хубав, има много готин глас, прекрасна усмивка, много е сладичък. А от песните им са ми любими всички.
moderated by: Rali.. Love you | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Westlife | |
| |
|
| |
| Westlife | |
|