| Човекът над мен... | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Denito_CF Манияк
Брой мнения : 344 Age : 29 За мен... : <LuD_Po{PrIr*Da}> Registration date : 31.01.2008
| Заглавие: Re: Човекът над мен... Нед 11 Окт - 7:02 | |
| ах ма моля ви се кво приказвате... ами човекът над е момиче и маи обича да обича некого...(бахти израза разбираш ли!!!) | |
|
| |
Maria CrAzY FoRuM AdMin
Брой мнения : 4468 Age : 29 Местожителство: : Абе верно, къде живея аз? Registration date : 04.11.2007
| Заглавие: Re: Човекът над мен... Нед 11 Окт - 19:33 | |
| Си проси бан. И е фен на някакви грозно нарисувани човечета... | |
|
| |
Denito_CF Манияк
Брой мнения : 344 Age : 29 За мен... : <LuD_Po{PrIr*Da}> Registration date : 31.01.2008
| Заглавие: Re: Човекът над мен... Съб 17 Окт - 15:07 | |
| авемаико....АГРХГХХГХГ...ААААААААААААААА.бхждужсджсйус.....аааааааааа ...кдихуисбгхъсбжгхъсуж....майко какгрозно нарисувани маико.....ааа..гхгхгхгхрхгхгхргхгххррхрх....гррррррррррр....ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ.....аааааааааааааааааааааааа ...ниаааа....кат са грозно нарисувай ги ти бе...маико ако не бешетва форум тука щеха да фарчат псувни напрау незнам.....маико какгрозно нарисувани маикооо....ааа....макамиамимакнасйкнайкк..... хйуахуисдуисгбигс...бхсуигбакгбалооа,....оооооооооооо.... ...горката клавиатура ти си виновна...сдйкхйубсхбжс...макамуууууууууууууууууууууууууууууууууу.....много ме дразнииишшшшш......и не ми дремедали ше ме баннеш...грозно нарисуванимаикоооу...хсъубхйгррррр.ррр..рррр.ррр.. жалко за форума...форума е хуаф ама админа не ее изодбщо...ААААААААААа | |
|
| |
Videto {CrAzY_FoReVer}
Брой мнения : 1625 Age : 29 Местожителство: : Казанлък май таун Registration date : 05.11.2007
| Заглавие: Re: Човекът над мен... Съб 17 Окт - 18:27 | |
| Ами човекът над мен ми е братовчед ПС:Кви са тея думи бе човек кво се правиш тука,аз в цялото мнение не разбрах нищо освен тва "горката клавиатура" иии ако има нещо лично към Мимса директно й го кажи не "админа"... | |
|
| |
Maria CrAzY FoRuM AdMin
Брой мнения : 4468 Age : 29 Местожителство: : Абе верно, къде живея аз? Registration date : 04.11.2007
| Заглавие: Re: Човекът над мен... Съб 17 Окт - 18:30 | |
| А красиво ли са нарисувани? Аз рисувам много по-добре от човекът който е рисувал тея глупости xD И какво като те дразня? Трябва ли да ми пука?
Човекът над мен е супер...
| |
|
| |
RaLi.. Love You Полека, ще строшиш клавиатурата
Брой мнения : 3327 Age : 29 Местожителство: : Spain Registration date : 04.11.2007
| Заглавие: Re: Човекът над мен... Съб 17 Окт - 23:29 | |
| Човекът над мен е адски пич, и страшно се надявам някога да се видим.
Относно пича, дето все ги ръси наляво и надясно.. Форума е супер, благодарение на нашият админ.. ако не е била тя, нямаше да съществува нещо като Крейзи Форум.. в крайна сметка, на който не му понася, да се изнася.. не че нещо, ама престани да се дракаш с всички. Това е форум за забавление, не за ядове и разправии. ;) | |
|
| |
Denito_CF Манияк
| Заглавие: Re: Човекът над мен... Нед 18 Окт - 20:12 | |
| човекът над е мен е най-...добре де едно от най-яките момичета на свИтЪЪъЪъ...тааа защо казах една от най...ами щото най-якото момиче е мойта лУбоФфф,моито момиче...не се обиждай | |
|
| |
Maria CrAzY FoRuM AdMin
| Заглавие: Re: Човекът над мен... Нед 18 Окт - 20:48 | |
| Човекът над мен не знае какво говори... | |
|
| |
I wiLL aLwaYs LoVe You!!! Полека, ще строшиш клавиатурата
Брой мнения : 2943 Age : 30 Местожителство: : BapHa Registration date : 04.11.2007
| Заглавие: Re: Човекът над мен... Нед 18 Окт - 22:00 | |
| xhAHuyxhuyahxuyaHUxhuya майко тос Denito_CF ш мъ убии с тес изцепици чесно rofl
Човекът над мен е някф ткф супер весел.. почти винаги поне е такава :) | |
|
| |
Denito_CF Манияк
| Заглавие: Re: Човекът над мен... Пон 19 Окт - 12:08 | |
| човекът над мен е фен на еминем | |
|
| |
Denito_CF Манияк
| Заглавие: Re: Човекът над мен... Пон 19 Окт - 14:37 | |
| ми то и аз съм почти винаги весел аз немоа си запазя намуцената муцуна...на нещо се ше се раззсмея | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Човекът над мен... | |
| |
|
| |
| Човекът над мен... | |
|