CrAzY FoRuM Един наистина луд форум! |
|
| Какво има в момента върху бюрото ви? | |
|
+4~PSYDEX~ I wiLL aLwaYs LoVe You!!! RaLi.. Love You Maria 8 posters | Автор | Съобщение |
---|
Maria CrAzY FoRuM AdMin
Брой мнения : 4468 Age : 29 Местожителство: : Абе верно, къде живея аз? Registration date : 04.11.2007
| Заглавие: Какво има в момента върху бюрото ви? Чет 17 Юли - 14:58 | |
| | |
| | | RaLi.. Love You Полека, ще строшиш клавиатурата
Брой мнения : 3327 Age : 29 Местожителство: : Spain Registration date : 04.11.2007
| | | | I wiLL aLwaYs LoVe You!!! Полека, ще строшиш клавиатурата
Брой мнения : 2943 Age : 30 Местожителство: : BapHa Registration date : 04.11.2007
| Заглавие: Re: Какво има в момента върху бюрото ви? Чет 17 Юли - 18:59 | |
| WoW.. Мойто бюро е фул с простотий.. Наче.. монитор, колонки, мишка, клавиатура, мр3, телефона, някфо листче дет н3 ко съм писала, една декларация за даскало, 2 чаши, дискове, лампа от тес за бюро, блутута, едни дет н3 как им за вика амЪ такиа кат чекмеждета, ама са на бюрото.. Ауе, едни пласмасови.. не моЪ опиша точно.. И те са фул с секфи простотии, тетрадки, химикали, моливи, скицник, гумички, острилка и БЛяЯ.. Също и зарядното ми е на бюрото.. и мокри кърпички и май е тфа.. :D | |
| | | ~PSYDEX~
Брой мнения : 5 Age : 35 Местожителство: : BG За мен... : Напълно Изтрещял! Registration date : 17.07.2008
| Заглавие: Re: Какво има в момента върху бюрото ви? Пет 18 Юли - 16:59 | |
| Някакви опаковки от снакс,кексчета Вилица , чаша (абе мързи ме да си отсервирам пък гледах един филм и бюрото стана бом-бок) Телефон и другите PC неща Пари + ключове + Уеб камера ... Ами това е | |
| | | Videto {CrAzY_FoReVer}
Брой мнения : 1625 Age : 29 Местожителство: : Казанлък май таун Registration date : 05.11.2007
| Заглавие: Re: Какво има в момента върху бюрото ви? Съб 19 Юли - 13:22 | |
| Ми монитор ест,колони,мишка.клавиатура,няква бележка за ток,гривна,палка за мухи,телефон,сапнласт.няква карта на брат ми,и микрофон | |
| | | djindja Манияк
Брой мнения : 282 Age : 29 Местожителство: : ФОРКС, ВАШИНГТОН Registration date : 04.11.2007
| Заглавие: Re: Какво има в момента върху бюрото ви? Пон 21 Юли - 17:38 | |
| Мии цветя мн, разни кутийки на мама , слънчевите цайси, опаковка от семки.. :Д и други работи.. | |
| | | Maria CrAzY FoRuM AdMin
Брой мнения : 4468 Age : 29 Местожителство: : Абе верно, къде живея аз? Registration date : 04.11.2007
| Заглавие: Re: Какво има в момента върху бюрото ви? Пон 21 Юли - 17:46 | |
| - Maria написа:
- Да видим...
Аз имам мишка, тонколони, слушалки, микрофон, някакво DVD, 2бр химикалки, бележката която дават като си платиш нета , тефтер, тумбьо* и дистанцонното му
*Тумбьо - Едно такова тумбесто, като уредба само дето е по-малко.Като касетофон с диск . Не знам как се казва и му викам Тумбьо
+ лъжичка, диск с Боза ХР , половин чаша кафе | |
| Заглавие: Re: Какво има в момента върху бюрото ви? Съб 20 Сеп - 17:01 | |
| Сега сякаш е по-добре... Монитор, уеб камера в/у него, мишка, тонколони, слушалки, USB хъб, разклонитела за слушалките и тонколоните, микрофон, кърпички, опаковка от вафла Мура, дъвки, старата мишка, някакво адаптерче USB to PS/2, някакъв лист и химикал.
Така изглеждат много, а всъщност въобще не е така
| |
Брой мнения : 1625 Age : 29 Местожителство: : Казанлък май таун Registration date : 05.11.2007
| Заглавие: Re: Какво има в момента върху бюрото ви? Пон 24 Ное - 19:44 | |
| Начи монитора,мишката,клавиатурата и колоните без тях неможе + това мп4,химикал,кламери,плюшено кученце малко де,диск,молив,кабел,гума,запалка,лист с Казийски ,очила за комп чиния с вилица и тиквеник | |
| Заглавие: Re: Какво има в момента върху бюрото ви? Пон 24 Ное - 20:25 | |
| Ааа ... при мене сега е чисто бе! Имам... Клавиатура, мишка, монитор, слушаки, микрофон, тонколони, аудио разклонитела, уеб камера, моливник, рошав химикал(който всъщност не е вече химикал), писмо, плик, снимки от Загреб, и разни бележки...
| |
Брой мнения : 3327 Age : 29 Местожителство: : Spain Registration date : 04.11.2007
| Заглавие: Re: Какво има в момента върху бюрото ви? Пон 24 Ное - 21:45 | |
| монитор, клавиатура, тонколонки, мишка, лак за коса, чаша с вода, хапчета (ако пак ми стане зле като днес и вчера), фиба, слушалки, ябълка, дискове, хапчета за гърло, молив, химикал, лист и дъвка. | |
| | | Rosi chan
Брой мнения : 21 Age : 26 Местожителство: : Konoha За мен... : Pervy,Funny,Kind,Smart and other...x) Registration date : 07.04.2009
| Заглавие: Re: Какво има в момента върху бюрото ви? Вто 14 Апр - 20:54 | |
| монитор,тонколони,мишка,блутуут,телефона ми,кутийка от парфюм "C-THRU",термометър,книга,няква хартийка,слушалки,динозавър (играчка) | |
| | | | I wiLL aLwaYs LoVe You!!! Полека, ще строшиш клавиатурата
Брой мнения : 2943 Age : 30 Местожителство: : BapHa Registration date : 04.11.2007
| Заглавие: Re: Какво има в момента върху бюрото ви? Пон 22 Юни - 9:12 | |
| Уоу.. кфо няма.. начии.. монитор, клавиатура, мишка, тонколони, лампа [кинти, копче и блутут върху нея.. и едно човече от шоколадово яйце ;d] ластик, фиба, протмоне, дъвки,едно бурканче в коет съм напъхала брукат и вода и кат се раздруса е мноу добро :D 3 молива, 3 химикала - коит не пишат, 1 който пише, пергел, счупен триъгълник, тетрадка, бележник, острилка, тиксо, ножица, едно такоа за документи, плюшено мече, дисковее ии пила за нокти Тфа ее.. и всичко е пръснато ;d | |
| Заглавие: Re: Какво има в момента върху бюрото ви? Пон 22 Юни - 17:37 | |
| деба Рал, кво прайш ти е :д
Начи.. дискове /пръснати/, дискове в кутийка, кабели, слушалки, тонколонки, монитор, мишка, клавиатура, химикал, лъжичка от сироп за кашлица, едно пликче за диск, бележка | |
| Заглавие: Re: Какво има в момента върху бюрото ви? Пон 29 Юни - 17:42 | |
| Та...монитор,мишка,клавиатура,колони,камера,карта памет,3 диска,кутия от mp4,личната карта,ученическата карта,служедна бележка,два сапуна от екскурзията(бяха ми ги пъхнали в раницата),дезодорант Adidas,молив,една плюшено куче ама е малко,очила и за капак топкааааа ПС:Рал много си подредена бе | |
| Заглавие: Re: Какво има в момента върху бюрото ви? Вто 30 Юни - 12:00 | |
| Ахаха и при мене е ужас...
Монитор, колонки, мишка, моливник, капачка от кока кола, картичка, плик, списание Браво, карта за метро, тефтер, химикал, лист, още някакви листчета, глобус, уеб камера, и някаква костенурка нинжда
| |
| | | Denito_CF Манияк
Брой мнения : 344 Age : 29 За мен... : <LuD_Po{PrIr*Da}> Registration date : 31.01.2008
| Заглавие: Re: Какво има в момента върху бюрото ви? Нед 11 Окт - 10:35 | |
| am..ther's a...OMFG още пиша на АНГЛИИСКИ преди тукущо писах в темата дето пишем само на амглииски и така...ами честно да ви кажа незнам щото съм на гости на бртчедката(Videto)и съм на нейния комп...предполагам че има два учебника 5-6 листа с рисунки на малкото животно което живее в къщи и се нарича "мои брат"...има много моливи и химикалки...(най-вероятно бъркам понеже налучквам от последното което видях в къщи на бюрото...) | |
| Заглавие: Re: Какво има в момента върху бюрото ви? Нед 11 Окт - 12:33 | |
| Монитор, колонки, мишка, подложка за мишка, клавиатура, едно тефтерче, слушалки, диск, лъжичка, чаша за кафе, пръснати химикали, едно като гърненце мъничко и пълно с още химикали, фотоапарат, шнола, нокторезачка, линия, лепило. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Какво има в момента върху бюрото ви? | |
| |
| | | | Какво има в момента върху бюрото ви? | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |