One Tree Hill Hitskin_logo Hitskin.com

This is a Hitskin.com skin preview
Install the skinReturn to the skin page

CrAzY FoRuM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

CrAzY FoRuM

Един наистина луд форум!

ИндексПорталТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

One Tree Hill

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
djindja
Манияк
Манияк
djindja

Female
Брой мнения : 282
Местожителство: : ФОРКС, ВАШИНГТОН
Registration date : 04.11.2007

One Tree Hill Empty
ПисанеЗаглавие: One Tree Hill   One Tree Hill Icon_minitimeСря 16 Юли - 22:06

Кво мислите за сериала добър ли е интересен ли е.. Кефи ли ви?
Да го коментираме..
Върнете се в началото Go down
RaLi.. Love You
Полека, ще строшиш клавиатурата
Полека, ще строшиш клавиатурата
RaLi.. Love You

Female
Брой мнения : 3327
Местожителство: : Spain

One Tree Hill Empty
ПисанеЗаглавие: Re: One Tree Hill   One Tree Hill Icon_minitimeСря 16 Юли - 22:17

Ми.. значи специално за Рал ше почна.. Може да изглежда някфо лигаво сериалче, тъпо или нз кво.. Обаче .. не е така.. Изгледаш ли един сезон ти се иска да изгледаш и втория и третия и така всичките..
Лично аз за по малко пт седмици някъде стигнах до 5 сезон ама сега съм малко в застой, все пак е лято и колкото и да ми е интересно сериалчето не мисля да вися вкъщи и гледам само вечер ако ми остане време.
Та относно сериала.. Много е добър, и идеята му като цяло е много добра.. Всяка серия е поучителна и сякаш ти показва точно какво не трябва да правиш за да не съжаляваш след време.. И някак си.. Всичко е направено така че да се разбере от днешните тийнове така да се каже.. Ролите са някви такива.. Всичко се разиграва в Гимназията и може би затова се приема толкова добре.. И наистина доста е поучително.. Всичко е преплетено едновременно с проблемите с които се сблъсква всеки един от нас, и едновременно всеки от героите се издънва и точно това показва че няма безгрешни хора.. И не е някоя сапунка в която веднага да те уневинят и после пак да си в центъра на всичко.. Всеки си има грешките и кирливите ризи в този сериал.. И точно това ни учи че трябва да прощаваме, зашото всеки е бъркал някъде, всеки има лошата си страна и всеки някога е допуснал грешки в живота си..
За мен това е сериал който е препоръчително да се изгледа от всеки тийнейджър.. Просто помага в живота... Така е направен..
http://www.otka4enataaaa.dir.bg
Maria
CrAzY FoRuM AdMin
Maria

Female
Брой мнения : 4468
Местожителство: : Абе верно, къде живея аз?

One Tree Hill Empty
ПисанеЗаглавие: Re: One Tree Hill   One Tree Hill Icon_minitimeСря 16 Юли - 22:21

Вики, напълно те подкрепям!!!Просто, никога не съм била съгласна с тебе токова, колкото сега!Утре ще допиша малко, но сега мисля да лягам, че котака не ме е оставил от 4:30 да спя спокойно...
https://crazyforum4ever.bulgarianforum.net
Maria
CrAzY FoRuM AdMin
Maria

Female

One Tree Hill Empty
ПисанеЗаглавие: Re: One Tree Hill   One Tree Hill Icon_minitimeСъб 2 Авг - 13:25

И така...
Всичко казано от Викито е вярно.
Но може би това не важи за 5 сезон.Чудя се да го гледам или не, защото там вече не са тийнейджъри и ще е различно от предишните сезони.Все пак мисля да опитам.Но според мене не е трябвало да правят тоя 5-ти сезон, нито 6-ти.А ако има вискок рейтинг 6-ти сезон ще има и 7-ми.Последният епизод на 4 сезон беше достоен за край на сериала, но...
И ако някога тоя сериал свърши, ще е със следния край.
Всички заживяват щастливо.На Лукас майка му и бебето ще са се върнали от Ирландия (доколкото помня беше така) и ще помагат на Лукас и Пейтън, които ще се оженят и ще имат дете.Нейтън и Хейли също ще са заедно.Брук най-вероятно ще се омъжи за Устата One Tree Hill 919799 За Скилс не знам.Това са ми прогнозите One Tree Hill 919799
Дано със 6-ти сезон да свършва, че ще стане сапунка...
Maria
CrAzY FoRuM AdMin
Maria

Female

One Tree Hill Empty
ПисанеЗаглавие: Re: One Tree Hill   One Tree Hill Icon_minitimeПон 11 Авг - 19:50

Тая тема ше я метна в коша, ще направя нова тема, която ще е фен тема.
Sponsored content

One Tree Hill Empty
ПисанеЗаглавие: Re: One Tree Hill   One Tree Hill Icon_minitime

One Tree Hill
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Only For Fans: One Tree Hill