Ми.. значи специално за Рал ше почна.. Може да изглежда някфо лигаво сериалче, тъпо или нз кво.. Обаче .. не е така.. Изгледаш ли един сезон ти се иска да изгледаш и втория и третия и така всичките..
Лично аз за по малко пт седмици някъде стигнах до 5 сезон ама сега съм малко в застой, все пак е лято и колкото и да ми е интересно сериалчето не мисля да вися вкъщи и гледам само вечер ако ми остане време.
Та относно сериала.. Много е добър, и идеята му като цяло е много добра.. Всяка серия е поучителна и сякаш ти показва точно какво не трябва да правиш за да не съжаляваш след време.. И някак си.. Всичко е направено така че да се разбере от днешните тийнове така да се каже.. Ролите са някви такива.. Всичко се разиграва в Гимназията и може би затова се приема толкова добре.. И наистина доста е поучително.. Всичко е преплетено едновременно с проблемите с които се сблъсква всеки един от нас, и едновременно всеки от героите се издънва и точно това показва че няма безгрешни хора.. И не е някоя сапунка в която веднага да те уневинят и после пак да си в центъра на всичко.. Всеки си има грешките и кирливите ризи в този сериал.. И точно това ни учи че трябва да прощаваме, зашото всеки е бъркал някъде, всеки има лошата си страна и всеки някога е допуснал грешки в живота си..
За мен това е сериал който е препоръчително да се изгледа от всеки тийнейджър.. Просто помага в живота... Така е направен..