| Любим спортист? | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Maria CrAzY FoRuM AdMin
Брой мнения : 4468 Age : 29 Местожителство: : Абе верно, къде живея аз? Registration date : 04.11.2007
| |
| |
RaLi.. Love You Полека, ще строшиш клавиатурата
Брой мнения : 3327 Age : 29 Местожителство: : Spain Registration date : 04.11.2007
| Заглавие: Re: Любим спортист? Пет 27 Юни - 18:50 | |
| Значии.. мойто е свързано с история, и понеже е такава темата ще я разкажа ;) . Та.. бях на село едно лято мисля че бях 2 за 3 клас, не си спомням точно. Брачеда, аз и сестрата седяхме пред читалището и някаф фр на брачеда дойде. Носеше топка и я ритна към мене и аз да му я подам и аз я ритнах. Тогава той почна да ми вика Роналдиньо. Та.. така няколко години 2-3 и ми е любим футболист.. Също ме кефи и Кристиано Роналдо.. сладък е.. Баси аз тука май няаам любим футболист спрямо това как играе хаха.. | |
|
| |
georgi bancov Запален
Брой мнения : 103 Age : 28 Местожителство: : Пред компа За мен... : Де да знам Registration date : 29.03.2008
| Заглавие: Re: Любим спортист? Пет 4 Юли - 22:11 | |
| Ами от край време си ми е Роналдиьо , както и КР. Роналдо , Деко и Йовов , а тенесисти са Рафаел Надал , Леютън Хюит и Томи Робредо! | |
|
| |
Videto {CrAzY_FoReVer}
Брой мнения : 1625 Age : 29 Местожителство: : Казанлък май таун Registration date : 05.11.2007
| Заглавие: Re: Любим спортист? Съб 5 Юли - 15:31 | |
| Ми футболист е Бербатов | |
|
| |
georgi bancov Запален
Брой мнения : 103 Age : 28 Местожителство: : Пред компа За мен... : Де да знам Registration date : 29.03.2008
| Заглавие: Re: Любим спортист? Пон 14 Юли - 7:56 | |
| Алберто Контадор (колоездене), Боди Милър (зимни спортове), Доминик Хашек (хокей на лед), Яо Минг (НБА Баскетбол), Тодор Стойков (БГ Баскетбол), Мария Шарапова (женски тенис) и други! | |
|
| |
Maria CrAzY FoRuM AdMin
Брой мнения : 4468 Age : 29 Местожителство: : Абе верно, къде живея аз? Registration date : 04.11.2007
| |
| |
djindja Манияк
Брой мнения : 282 Age : 29 Местожителство: : ФОРКС, ВАШИНГТОН Registration date : 04.11.2007
| Заглавие: Re: Любим спортист? Сря 16 Юли - 21:47 | |
| 1.Lukas Podolski. 2.Bastian Schweinsteiger 3.Philip Lahm и от бгтата Бербо :)
| |
|
| |
Videto {CrAzY_FoReVer}
Брой мнения : 1625 Age : 29 Местожителство: : Казанлък май таун Registration date : 05.11.2007
| |
| |
Maria CrAzY FoRuM AdMin
| |
| |
Videto {CrAzY_FoReVer}
| Заглавие: Re: Любим спортист? Съб 19 Юли - 19:57 | |
| Ами мен ме кефи ся и Дани Милушев | |
|
| |
I wiLL aLwaYs LoVe You!!! Полека, ще строшиш клавиатурата
Брой мнения : 2943 Age : 30 Местожителство: : BapHa Registration date : 04.11.2007
| Заглавие: Re: Любим спортист? Нед 20 Юли - 10:00 | |
| И мен Милушев мЪ радва.. Мноу добри сервизи им набива.. Тъпото е, че не го взеха за Пекин, ама карай.. Ш гу преживея.. ;d
„Настръхвах, когато чувах публиката да вика името ми докато отивам да сервиз. Това си говорихме с момчетата, просто е невероятно като играем във Варна." Е тФа мноУ мЪ фени.. *sun* :P: | |
|
| |
Maria CrAzY FoRuM AdMin
| Заглавие: Re: Любим спортист? Нед 20 Юли - 10:07 | |
| - I wiLL aLwaYs LoVe You!!! написа:
- И мен Милушев мЪ радва.. Мноу добри сервизи им набива.. Тъпото е, че не го взеха за Пекин, ама карай.. Ш гу преживея.. ;d
„Настръхвах, когато чувах публиката да вика името ми докато отивам да сервиз. Това си говорихме с момчетата, просто е невероятно като играем във Варна." Е тФа мноУ мЪ фени.. *sun* :P: Мартин Стоев ще съжелява, че не го е взел. | |
|
| |
I wiLL aLwaYs LoVe You!!! Полека, ще строшиш клавиатурата
Брой мнения : 2943 Age : 30 Местожителство: : BapHa Registration date : 04.11.2007
| Заглавие: Re: Любим спортист? Нед 20 Юли - 11:20 | |
| Мхм.. Супер добре играе.. и вчера кат зяпах волейбола мноу му сЪ накефих.. ;] | |
|
| |
Maria CrAzY FoRuM AdMin
| Заглавие: Re: Любим спортист? Нед 20 Юли - 11:43 | |
| И аз много им се кефя на наще.Дано станат олимпийски!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Любим спортист? | |
| |
|
| |
| Любим спортист? | |
|