Maria CrAzY FoRuM AdMin
Брой мнения : 4468 Age : 29 Местожителство: : Абе верно, къде живея аз? Registration date : 04.11.2007
| Заглавие: Внимание!Господари на форума! Пет 28 Мар - 11:27 | |
| ..АхахАХАХХА...В тази тема ще е нещо като форумният вариант на господари на ефира т.е ще слагате изцепки и бисери от телевизиите и т.н Айде нямам време, тряя вървя да ям, че имам нулев. | |
|
Maria CrAzY FoRuM AdMin
Брой мнения : 4468 Age : 29 Местожителство: : Абе верно, къде живея аз? Registration date : 04.11.2007
| Заглавие: Re: Внимание!Господари на форума! Вто 1 Апр - 18:38 | |
| Music IdolВсичките са на Иван"Опа, стълбичка, брат, качваме се 1 2 3 " "Следващия път ше я напраиме" "Когато аз сътворя нещо прекрасно, тя настръхва" "Пеем квот си искаме" "Айтос е с мен, Бургас също е мен, цяла България е с мен, кой не е с мен?" "Я това го знаем" (като му съобщават че е финалист) "Ще я впечатля сексуално- С ГЛАС" "Говориме си с хазяина горе" "Ако ония имат талант аз имам ТАЛАНТИЩЕ" "Кво ми е бе? Лош ли съм?" "Пееме добре и актьорско майсторство сме учили" "Недейте да гласумате за мен, Фънки да е спокоен" "Харесват ме, защото съм като анимационен герой" "Айтос 30000" "Мярката е крайност която не бива да се прекрачва.Аз го правя, защото съм най-големия"
-"Защо мислиш, че ще си тръгнеш?" - някой от водещите. -"За да е по-интересно" - Денислав
Видео: http://musicidol.btv.bg/video/?mediaFileId=952&concertId=1206910800 Смешното е в края, където Денислав пее, а Иван свири "Аз съм музикат от село имам най-големия талант..." Ако някой може да му разбере какво пее точно, да каже, че ми е много интересно
очаквайте гафове от Вучков | |
|
Maria CrAzY FoRuM AdMin
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Внимание!Господари на форума! | |
| |
|