| Ехооо, има ли някой тука, който иска да...? | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Maria CrAzY FoRuM AdMin
Брой мнения : 4468 Age : 29 Местожителство: : Абе верно, къде живея аз? Registration date : 04.11.2007
| Заглавие: Ехооо, има ли някой тука, който иска да...? Пет 15 Фев - 12:51 | |
| ...да ми помонге?!Решила съм да обновявам форума, лееека полееека и ако някой случайно желае да ми помоге или има някакви идеи да казва тук :) С уважение, Вашият администратор.
| |
|
| |
Maria CrAzY FoRuM AdMin
Брой мнения : 4468 Age : 29 Местожителство: : Абе верно, къде живея аз? Registration date : 04.11.2007
| Заглавие: Re: Ехооо, има ли някой тука, който иска да...? Пет 15 Фев - 13:09 | |
| И така...направих логото, и избрах скина.Скина ще е зеленикъв и логото също.Мисля да махна картинките под категориите и да сложа за обисание изречения подобни на тва от ПиСи игрите дето е в момента...Но не мога да направя всичко сама... | |
|
| |
Videto {CrAzY_FoReVer}
Брой мнения : 1625 Age : 29 Местожителство: : Казанлък май таун Registration date : 05.11.2007
| Заглавие: Re: Ехооо, има ли някой тука, който иска да...? Пет 15 Фев - 13:28 | |
| Ами аз мога да помогна обаче няам ни най-малка представа от такова нещо | |
|
| |
Maria CrAzY FoRuM AdMin
| Заглавие: Re: Ехооо, има ли някой тука, който иска да...? Пет 15 Фев - 13:31 | |
| Щом нямаш представа - значи не можеш да ми помогнеш... | |
|
| |
RaLi.. Love You Полека, ще строшиш клавиатурата
Брой мнения : 3327 Age : 29 Местожителство: : Spain Registration date : 04.11.2007
| Заглавие: Re: Ехооо, има ли някой тука, който иска да...? Пет 15 Фев - 16:56 | |
| Аз мога да опитам да помогна ;) | |
|
| |
Maria CrAzY FoRuM AdMin
| Заглавие: Re: Ехооо, има ли някой тука, който иска да...? Пет 15 Фев - 18:37 | |
| OK, Викс.Като почна ще говоря с тебе :) И също така може да има награда... | |
|
| |
Брой мнения : 3327 Age : 29 Местожителство: : Spain Registration date : 04.11.2007
| |
| |
Maria CrAzY FoRuM AdMin
| Заглавие: Re: Ехооо, има ли някой тука, който иска да...? Чет 26 Юни - 10:47 | |
| Taя тема остава.Който иска да помага на форума, за развитието му или за каквото и да е може да пише тук! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Ехооо, има ли някой тука, който иска да...? Чет 26 Юни - 19:45 | |
| Мимс ти си ми писала, ама ся те няма в скайп... айде като влезеш пиши пак ;) | |
|
| |
georgi bancov Запален
Брой мнения : 103 Age : 28 Местожителство: : Пред компа За мен... : Де да знам Registration date : 29.03.2008
| Заглавие: Re: Ехооо, има ли някой тука, който иска да...? Пет 27 Юни - 15:24 | |
| Аз мога да помагам и разбирам всички тези работи , само кажете какво по - точно? ... Скайпа ми е nadal_11
P.S. Мога да направя и сайт към форума стига да искате, напълно безплатно | |
|
| |
Maria CrAzY FoRuM AdMin
| Заглавие: Re: Ехооо, има ли някой тука, който иска да...? Пет 27 Юни - 15:28 | |
| Сайта го правя аз, в момента! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Ехооо, има ли някой тука, който иска да...? Пет 27 Юни - 18:45 | |
| Значи аз предлагам нещо.. Тъй като тоя форум ще е към сайт, не мислите ли че за да има посещаемост форума трябва и сайта да има.. Та мисълта ми е следната: Да измислим как да рапространим сайта!.. В скайп, нищо няма да стане.. 1-во че никой не влиза.. Иначе по скайп можем да го пратим на приятели.. Преди време бях попаднала на някаф сайт, откъдето да запишем наши сайтове в гугъл, яхуу, ама не го помня.. а тфа е лошо де.. Та.. айде който има някфи предложения да драска тука, щот е много важно да можем да разпространим сайта :) | |
|
| |
Maria CrAzY FoRuM AdMin
| Заглавие: Re: Ехооо, има ли някой тука, който иска да...? Пет 27 Юни - 19:06 | |
| За тва в Гугъла има линк в хит.бг.Ще го видя оттам.Ще го слагам в подписа на някой форуми ( в момента пиша в тийн проблем).Ще видим к'во ще става като го направя сайта... | |
|
| |
georgi bancov Запален
Брой мнения : 103 Age : 28 Местожителство: : Пред компа За мен... : Де да знам Registration date : 29.03.2008
| Заглавие: Re: Ехооо, има ли някой тука, който иска да...? Нед 29 Юни - 16:33 | |
| Аз мога да ви помогна със запис на сайта в директориите на google, yahoo, msn и други търсачки! Сайта би трябвало да се прави със html кодове, не знам как го правите вие! | |
|
| |
Maria CrAzY FoRuM AdMin
| Заглавие: Re: Ехооо, има ли някой тука, който иска да...? Нед 29 Юни - 16:38 | |
| | |
|
| |
georgi bancov Запален
| Заглавие: Re: Ехооо, има ли някой тука, който иска да...? Сря 2 Юли - 8:44 | |
| | |
|
| |
Maria CrAzY FoRuM AdMin
| Заглавие: Re: Ехооо, има ли някой тука, който иска да...? Сря 2 Юли - 10:17 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Ехооо, има ли някой тука, който иска да...? | |
| |
|
| |
| Ехооо, има ли някой тука, който иска да...? | |
|